Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ (VIDEO): Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ –ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ- ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: «550 ΔΙΣ ΕΥΡΩ»!



stournaras-vouli


ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Όταν εμείς φωνάζουμε εδώ και καιρό ότι το χρέος της χώρας δεν είναι 300 δις ευρώ -όπως διατείνονται οι ολετήρες- αλλά 550 δις ευρώ, μερικοί δεν μας έπαιρναν στο σοβαρά! Ιδού όμως η απάτη, αποκαλύπτεται από τους ίδιους τους καταστροφείς του τόπου. Του Στουρνάρα απαντώντας στον Α. Τσίπρα στην Βουλή, του ξεφεύγει ότι χρωστάμε 550 δις ευρώ στους δανειστές!
Τα χρήματα που έχουν δώσει για να καλύψουν τα χρέη των τραπεζών και τα έχουν φορτώσει όλα στον λαό, είναι 550 δις ευρώ! Ετοιμαστείτε λοιπόν σύντομα για νέα μέτρα θανάτου! Και ο Σαμαράς σήμερα είπε ότι δεν θα μειωθεί άλλο ο κατώτατος μισθός! Όπως ακριβώς έλεγε και προεκλογικά, έτσι και τώρα θα τηρήσει την δέσμευσή του!
Όταν σας λέμε ότι αυτά τα πολιτικά σκύβαλα θα μετατρέψουν την Ελλάδα -κατ' εντολήν των δανειστών-σε Νότιο Σουδάν, να το θυμάστε. Κάτι ξέρουμε!
Ο Στουρνάρας, λέει επακριβώς προς τον κ. Τσίπρα: «Πείτε μου ποια είναι η πρότασή σας. Πάτε σε ξένες χώρες, ζητάτε, μιλάτε. Πρόταση συγκεκριμένη το τι θα κάνουμε αν βγούμε απ' το Μνημόνιο. Ποιος θα μας δώσει αυτά τα 550 δισεκατομμύρια που έχουμε πάρει;»!
Δείτε το βίντεο: 

Το θεωρεί και προτέρημα ότι μας δάνεισαν 550 δις ευρώ! Το θεωρεί λύση να αναγκάζει δέκα γενιές να χρωστάνε στους τοκογλύφους!
Ξαναδιαβάστε -όσοι δεν μπορέσατε, τις αποκαλύψεις μας για το πόσα χρέη έχουν φορτώσει στια πλάτες του λαού:
Θα μας πάρουν τη χώρα οι τοκογλύφοι. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου