Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΩΝ 5 ΔΑΚΤΥΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!


Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Άτομα προβληματικά-κομπλεξικά, κρυμμένα στην κουκούλα τους, με ...σημαιοφόρους νεαρούς που θέλουν να το παίξουν παραγοντίσκοι αλλά στηρίζονται σε δεκανίκια τύπου...alexa! 
Προπαγάνδιζαν εδώ και ένα χρόνο ότι είναι το "Νο1 μέσο της πόλης", την ώρα που δεν τους διαβάζει κανείς. Πώς είναι δυνατόν να είναι "Νο1 μέσο"  ένα blog της πλάκας που δεν γράφει καμία είδηση! Μόνο 1-2 αναρτήσεις ημερησίως και αυτές μονοθεματικές! 42  τουλάχιστον αναρτήσεις είχαν για τον Κεχρή. Τίποτε άλλο! Επειδή δεν είχαν να πουν τίποτε άλλο. Ήταν κενοί, στεγνοί.  Έχουν την νοοτροπία της Κατίνας. Και νομίζουν ότι τα ξεκατινιάσματά τους τα διαβάζει όλος ...ο πλανήτης! Μπαίνουν από την Ουγκάντα, το Μπουκουτί και την Ζιμπάμπουε να διάβάσουν για τον Κεχρή που γράφουν οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου και έτσι γίνανε το...Νο1 μέσο της πόλης!Σκέτα νούμερα είναι!
Και βγήκε ο σημαιοφόρος τους να το ...διαλαλήσει και από τοπική εφημερίδα, αραδιάζοντας μάλιστα και τα πιστοποιητικά που πήρε από το alexa!!!  
Γι'αυτό λέμε ότι τα παιδιά έχουν πρόβλημα. Χρειάζονται τα... παράσημα του alexa προκειμένου να αποδείξουν ότι κάτι αντιπροσωπεύουν, ότι διαδραματίζουν έναν ρόλο στην τοπική κοινωνία! Θέλουν τα παράσημα των ...5 δακτύλων δηλαδή! Πάρτε και από μας άλλα 5 παράσημα για να ανέβετε ακόμη πιο ψηλά (φωτό). Να γίνετε το Super 1 κουκουλοφορικό blog!
Τα παιδιά, απλά πάταγαν πλήκτρα στο pc τους και νόμιζαν ότι με μούφες τύπου alexa θα αναγορεύονταν σε 1ο μέσο ενημέρωσης στην πόλη!  
Ο ...σημαιοφόρος έγραψε και τα νούμερα-παράσημα του alexa της 28ης Ιανουαρίου, για να αποδείξει ότι είναι πρώτοι. Μέσα σε ένα μήνα τους αποδείξαμε τα παραμύθια τους! 
Και τώρα τι κάνουν; Προσπαθούν να πουν ότι είναι το 1ο blog στον κόσμο, στις περιοχές Παπάγου-Χολαργού! Άει σιχτίρ ρε τρεχαντήρηδες! Ναι, σας διαβάζουν από το Τσιμπουντί και την Σομαλία, το είπαμε! 
Πάρτε κι άλλα 5 για χαλβά! 
Άντε τώρα, πηγαίνετε να βγάλετε τον αυριανό Δήμαρχο! 

Υ.Γ. Και πού'στε ρε, τις επόμενες 42 μέρες έχετε θέμα να γράφετε. Σας το δώσαμε άλλωστε. Μέσα σε λίγες ώρες τσιμπήσατε και κάνατε ανάρτηση!
ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! Θέλετε να είστε και Νο1 μέσο της πόλης! 
Εσάς περίμενε ο Χολαργός-Παπάγος για να σας βάλει στην 1η Θέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου