Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ- ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!
Έχουν προγραμματίσει και ομιλία για την προσεχή Δευτέρα 18 Μαρτίου!!!  
στην περιοχή, προσπαθεί να...αποτινάξει τον ρατσισμό που έχει κολλήσει σαν βδέλα στους κατοίκους! Τι λετε ρε τσίφτηδες που θα μας κάνετε και μαθήματα αντιρατσιστικά; 
Φωνάζουν λοιπόν "Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα" Οι λαθρομετανάστες δηλαδή που έχουν πνίξει την Ελλάδα και συνεχίζουν να την πνίγουν ερχόμενοι από δεκάδες σημεία της χώρας, όταν γεννούν, τα παιδιά τους θα πρέπει να τα κάνουμε ελληνάκια!!! Αυτό λένε οι ...ντιρατσιστές της συγκεκριμένης κίνησης!!!  Τότε να τους πούμε κι εμείς: Για ναδείξετε πόσο αντιρατσσιστές είστε, το σπίτι σας να το δώσετε σε λαθρομετανάστη να μείνει μέσα και να τον κάνετε συνιδιοκτήτη του σπιτιούσ ας! Τι σόϊ αντιρατσιστές είστε; Στα λόιγια μόνο; Δείξτε το παράδειγμα!
Ποιοι είναι όμως αυτοί οι οποίοι μας ρίχνουν και την στάμπα του ρατσιστή; Υποκινούμενα και ενεργούμενα μαζί, αριστεριστές με θολή ιδεολογία, παίζουν παιχνίδι σε βάρος της χώρας. 
Ας δούμε λοιπόν ποιος είναι ο Θανάσης Κούρκουλας, από τα στοιχεία που δημοσιεύει το stoxos.gr
"KΟΥΡΚΟΥΛΑΣ:

Αυτά τα στοιχεία βέβαια είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώνουν στο διαδίκτυο,για να μπορούν να παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις.


Ένας εισαγγελέας ή το ΣΔΟΕ τι λέτε,θα κάνει ποτέ κάποιον έλεγχο σε αυτή την ατέλειωτη λίστα ΜΚΟ των 2 αυτών κυρίων.

Ο κύριος Κωνσταντίνου εκτός απο την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ τον βρίσκουμε και στο ΕΝΑΝΤΙΑ είναι και συντονιστής της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ 2001 είναι και μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος.


Ο κύριος Θανάσης Κούρκουλας εκτός από την κίνηση “απελάστε τον ρατσισμό” είναι και στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών είναι και εκπρόσωπος στο «Στέκι Μεταναστών», είναι και στην ΔΕΑ διεθνιστική εργατική αριστερά είναι και υπεύθυνος στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) είναι και μέλος της δήθεν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών είναι και στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος κύριος εδώ φαίνεται πως εκπροσωπεί και το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ και είναι και μέλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας.


Μετά από κάθε αναγγελία συγκέντρωσης των βαρύγδουπων επιτροπών βάζουν και ένα πιο γενικό πως στην συγκέντρωση συμμετέχουν και φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις μουσουλμάνων μεταναστών της χώρας και γεμίζει η ανακοίνωση δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα".
Ιδού ποια είναι και η Εμμανουέλα Ραπούση η οποία θα είναι επίσης ομιλητρια στην εκδήλωση της Δευτέρας. 30χρονη ααπό την Αλβανία:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου