Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η "ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ" ΜΗΤΕΡΑ, ΑΦΗΣΕ ΣΥΞΥΛΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ'ΣΚΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!



Η μητέρα που παρουσιαζόταν από την εκπομπή της Τ. Στεφανίδου "Μίλα" ως αγννοούμενη, τελικά εντοπίστηκε στα σύνορα του Προμαχώνα - Οι αστυνομικοί την σταμάτησαν αλλά ήταν αδύνατο να την εμποδίσουν να πάρει το δρόμο για τη Ρουμανία!
mitera2Άφησε τον άνδρα της σύξυλο στην Κρήτη και τό'σκασε μαζί με το μικρό τους παιδί! Ο δύσμοιρος σύζυγος έβγαινε στα κανάλια τρομοκρατημένος και κλαίγοντας, αναζητώντας τη γυναίκα του. Φοβόταν μήπως πάθει τα χειρότερα κι ευόταν κανείς άνθρωπος να μην ζήσει τον εφιάλτη που ζούσε εκείνος. Η γυναίκα του όμως, ως πονηρούλα Ρουμάνα, είχε σχεδιάσει τα πάντα και του την...έσκασε!
mitera
Με την βοήθεια της δημοσιότητας και της αστυνομίας εντοπίστηκαν τα ίχνη της 25χρονης Νικολέτας και της 7 μηνών κορούλας της, στην Ρουμανία, ενώ η οικογένειά της στην Κρήτη ενημερώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (09-03-2013).
Η αστυνομία ενημέρωσε τον άνδρα της, ότι εντοπίστηκε η 25χρονη με το μωρό στον Προμαχώνα, στα σύνορα. Προσπάθησε με το λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα, να περάσει τα σύνορα, ενώ είχε μαζί της όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την οικογένειά της δεν είχε ούτε ταυτότητα μαζί της.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, μία ημέρα νωρίτεραμ η 25χρονη Ρουμάνα, πήγε στη Πρεσβεία και εξασφάλισε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για την ίδια αλλά και για το μωρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, την συνόδευε και ένας άνδρας μέχρι τα σύνορα, ο οποίος είπε ότι ήταν ο ξάδελφός της.
Όταν οι τελωνειακοί την αναγνώρισαν, αφού η αστυνομία είχε στείλει παντού την φωτογραφία και τα στοιχεία της, τότε την ενημέρωσαν ότι την ψάχνουν και εκείνη είπε ότι δεν περνάει καλά στην Κρήτη και ότι θέλει να πάει να δει την οικογένειά της.
Η 25χρονη δεν ήταν καταζητούμενη αλλά αγνοούμενη οπότε οι άνδρες στο Τελωνείο δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Την άφησαν και κάπως έτσι μάνα και κόρη κατέληξαν στο Βουκουρέστι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου