Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Η εφημερίδα μας εδώ και 40 χρόνια δίνει τον αγώνα της για τις περιοχές Χολαργού-Παπάγου-Αγίας Παρασκευής αλλά και για τα εθνικά μας θέματα. 
Εδώ και δυόμισι χρόνια που ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" έχει βγει στο διαδίκτυο, θεωρήσαμε απαραίτητο ο αναγνώστης να βρίσκει μαζί με την τοπική και ευρύτερη ενημέρωση για  γεγονότα που λαμβάνουν χώρα και εκτός της τοπικής εμβέλειας. 'Αλλωστε από το 2010 που μπήκαμε στην κρίση, με το πολιτικό σύστημα να εξαθλιώνει τον λαό, θα ήταν λάθος να περιορίσουμε τον αγώνα μας μόνο μέσα στα όρια των περιοχών Χολαργού-Παπάγου-Αγίας Παρασκευής. 
Η φτώχεια που έχει χτυπήσει κάθε γειτονιά, έχει την αναφορά της στον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Κουβέλη, τον Βενιζέλο και κυρίως την Μέρκελ και τους δανειστές. Αυτοί όλοι, έχουν επιβάλει κατοχή στην χώρα μας και το να ασχολούμαστε μόνο με την γειτονιά μας, θα ήταν σαν να νιαζόμαστε μόνο για τον κήπο μας. Ο...κήπος μας πλέον είναι όλη η Ελλάδα. Γι αυτήν πονάμε και αυτή προσπαθούμε να σώσουμε, με τις μικρές, ελάχιστες δυνάμεις μας. 
Ο αγώνας ο δικός μας, από αυτό το δημοσιογραφικό μετερίζι είναι η αποκάλυψη της είδησης και το ξεμπρόστιασμα των δοσιλόγων για το πώς μας οδήγησαν εδώ. Οι αποκαλύψεις μας έρχονται η μία μετά την άλλη. και αυτόθα συνεχίσουμε να κάνουμε, αφήνοντας τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου να τρώνε τις σάρκες τους με τα ξεκατινιάσματά τους
Αυτοί είναι τα λαμόγια του διαδικτύου, είναι βουτηγμένα στο κόμπλεξ τους και κάποια στιγμή θα  βγάλουμε αποκαλύψεις και γι΄αυτούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου