Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Ο κ. Νικολάου διαμαρτυρήθηκε εντόνως επειδή είπαμε ότι ...βγαίνει στην πιάτσα με τη γνωστή συνταγή, την επανέκδοση της εφημερίδας του "Ενεργοί Δημότες". Τελικά, δεν είναι δική του η έκδοση αλλά του συνεργάτη του Αναγνωστόπουλου. 
Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι εκδίδεται σε 30.000 φύλλα (όπως έκανε και ο Νικολάου) και ουσιαστικά αποτελεί το "house organ" του Νικολάου. Αποκλειστικό έντυπο-αφιέρωμα στον ίδιο και την παράταξή του, στο οποίο αρθρογραφούν εκτός από τον εκδότη και οι Χάλκος,  Γ. Ανυφαντής αλλά και ο Δ. Μαυράκος, (ο πρώτος, δημοτικός σύμβουλος του Νικολάου και ο δεύτερος, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό του). Κατά τα άλλα, απορούμε γιατί εξεμάνη ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, που είπαμε ότι ξανακατεβαίνει στην προεκλογική πιάτσα με το έντυπό του "Ενεργοί Δημότες"!!! 
Δηλαδή, το ότι το έντυπο λέγεται "Νέες Σελίδες" εκεί είναι η διαφορά; Σαν τις γελοιογραφίες "βρείτε τη μια διαφορά στις εικόνες" έκανες κ. Νικολάου.  Προπαγανδιστικό έντυπο (της κακιάς ώρας μάλιστα) το οποίο είναι λιβανιστήρι της υποψηφιότητάς σου. Πρωτόλειο, ερασιτεχνικό, που θυμίζει προσωρινές, συνοικιακές, προεκλογικές εκδόσεις. 
Μήπως γι' αυτό έγινες τούρμπο; Διότι ως πιο έμπειρος,  θα έβγαζες καλύτερη έκδοση;

Κι' αυτό το ...κουκουκουλοφορικό blog δεν μπόρεσε να λείψει από το πανηγύρι! 
Οι υποστηρικτές σου σηκώνουν μαζί με τη σημαία των "Ενεργών Δημοτών" και τη σημαία του....Πρώτου Μέσου στην Πόλη; 
Αποφάσισαν να σε πάνε μαζί με το...κουκουλοφορικό blog, αγκαζέ ως τις εκλογές;
Μάλλον δεν σου τα λένε καλά Δήμαρχε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου