Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!

 ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΘΕΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΧΡΗ ΚΑΙ ...ΛΟΙΠΩΝ!
Επειδή οι κουκουλοφορόροι του τοπικού διαδικτύου, συνεχίζουν την ακατάσχετη κοτσανολογία τους, τούς δείχνουμε την προ μερικών λεπτών ανάρτηση του "Πρώτου Θέματος". Είναι αυτό που βλέπετε, με την ημίγυμνη γυναικάρα της φωτογραφίας.
 http://www.protothema.gr/life-style/fashion/article/?aid=263836
Θέλει να γίνει το κορίτσι του 007...
Η Irina Shayk ζηλεύει τις καμπύλες της Vergara


 

Είναι μια από τις πιο γνωστές, «καυτές» και ποθητές γυναίκες του πλανήτη, όμως τη χαρά να τη… χαίρεται την Irina Shayk την έχει μόνο ο Cristiano Ronaldo, ενώ τα σέξι χτυπήματά της για τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό έρχονται κυρίως από τις πασαρέλες ... "
Οι κουκουλοφόροι λοιπόν που έχουν λυσσάξει, μας χαρακτηρίζουν...τσοντο-blog, την ώρα που όλες οι εφημερίδες, από το "newsbomb", μέχρι το "Πρώτο Θέμα" και όλες, μα όλες οι εφημερίδες, τέτοια πιπεράτα θέματα αναρτούν συνεχώς και επί καθημερινής βάσεως. 
Εμείς δεν το κάνουμε καθημερινά. Τα κομπλεξικά όμως κουκουλοφόρια δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι άλλο και χτυπιούνται στο έδαφος σαν τα χταπόδια. Ασχολούνται με 45 αναρτήσεις με τον Κεχρή και συνεχίζουν τώρα με τον "Παρατηρητή". Και μόνο το ότι τους διαβάζει ο κόσμος για τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ή για τον Κεχρή, δείχνει από πού για για ποιον λόγο αντλούν την επισκεψιμότητά τους. Ο Κεχρής και ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ τους χαρίζουν την θέση των 2200 που καμώνονται ότι κατέχουν στο Πανελλήνιο! Είναι κουτεντέδες και κενοί περιεχομένου, δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν. Είναι ξεβράκωτοι από ειδήσεις, μόνο από...κατινιές ξέρουν...
Θα σας αποκαλύψουμε όμως σε λίγο περί ποίων πρόκειται και τι επιζητούν με αυτά που κάνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου