Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ; ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



Τις προειδοποιήσεις τις ξεκινήσαμε από τους πρώτους και πλέον γίνεται σούσυρο στο διαδίκτυο για τις καταθέσεις που κινδυνεύουν.
apotamiefsis
Ήδη στην Κύπρο γίνεται χαμός επειδή η κυβέρνηση υποτάχθηκε στην απαίτηση της σκύλλας Μέρκελ να "κουρευτούν" οι καταθέσεις των Κυπρίων. Τους κλέβουν τα λεφτά εν ψυχρώ.
Το ίδιο δεν έκαναν εν ψυχρώ και με τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων στην Ελλάδα; Τις έκλεψαν σε μια νύχτα, αν και ο Βενιζέλος διαβεβαίωνε μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν κινδύνευαν. Είχε όμως προσυννενοηθεί με τον Γιούνκερ να τις "κουρέψει". Έκλεψαν τα λεφτά του κοσμάκη, όπως γίνεται τώρα στην Κύπρο.
Όταν φωνάζαμε για τις καταθέσεις στην Ελλάδα, κάτι ξέρουμε (και το λένε πλέον όλο και περισσότεροι). 
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&;view=article&id=11163:2013-02-07-08-56-27&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Κάποιοι λένε ότι κινδυνολογούμε. Είναι οι ίδιοι που καθησυχάζουν τον κόσμο και μετά τους καρφώνουν το στιλέτο στην πλάτη. Εμείς προειδοποιούμε δεν κινδυνολογούμε. Είναι θέμα του κόσμου τι θα κάνει. Επειδή όμως τα τελευταία 3 χρόνια ο Έλληνας εξαπατάται διαρρκώς, το ίδιο πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και με τις καταθέσεις του.
Η Μέρκελ, οι δανειστές και οι πρόθυμοι ντόπιοι τοποτηρητές τους έχουν βαλθεί να ξεκάνουν τον λαό! 
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου