Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Η ΣΚΥΛΛΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ!

ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! 
Η ΗΡΩΪΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

"Αυτά συνέβαιναν μόνον στη Σοβιετική Ένωση" είπε πριν από λίγο στο ΣΚΑΪ ο καθηγητής κ. Μάζης. Η Μέρκελ εφαρμόζει ένα ακόμη πείραμα, αυτό της κατάσχεσης των τραπεζικών καταθέσεων, της βίαιης δηλαδή πτώχευσης μιας χώρας από την μια μέρα στην άλλη, με την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος. Επί μία εβδομάδα οι Τράπεζες είναι κλειστές στη Μεγαλόνησο και η Σκύλλα Μέρκελ απαιτεί την ληστεία των καταθέσεων πάνω από 100.000 ευρώ. 
Την ίδια ώρα η Ρωσία φαίνεται ότι έχει γυρίσει την πλατη της στην Κύπρο, τιμωρώντας την επειδή ο Χριστόφιας είχε ήδη προσυμφωνήσει πίσω από τις πλάτες της το "κούρεμα" των καταθέσεων. 
Αυτό που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η Κύπρος μοιάζει με τον αποκλεισμό των Ελλήνων στο Μεσολόγγι από τον Κιουταχή  και τον Ιμπραήμ. Η Σκύλλα Μέρκελ, στον αποκλεισμό που έχει επιβάλει στην Κύπρο συνεπικουρείται αυτή την ώρα και από τον Πούτιν, ο οποίος δεν δίνει ούτε ευρώ για την διάσωση της Κύπρου. 

Έτσι, οι διέξοδες λύσεις για την πολύπαθη Κύπρο έχουν εκμηδενιστεί. Οι δρόμοι στο νησί είναι σχεδόν άδειοι. Τα αυτοκίνητα που κινούνται είναι ελάχιστα, ρευστό ακόμη και για τα απλά, καθημερινά αγαθά δεν υπάρχει. 
Η Σκύλλα Μέρκελ έχει βάλει την θηλιά γύρω από τους Κυπρίους και τους θέλει να πέσει ικέτες στα πόδια της.
Οι γενναίοι Κύπριοι ας δείξουν για μια ακόμη φορά τι σημαίνει Έλληνας ήρωας. Ας φωτίσουν με το παράδειγμά τους τον κόσμο κι ας φτύσουν κατάμουτρα την βρώμα-Σκύλλα Μέρκελ. 

Η ιστορία έχει διδάξει ότι τον αποκλεισμό του Μεσολογγίου ακολούθησε η γενναία έξοδος. Ας φύγουν από το ευρώ και θα τα κάνουν γης μαδιάμ. Η έξοδος της Κύπρου από το ευρώ θα προκαλούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα πληγόντουσαν πολλές χώρες. Θα προκαλούσε σοκ στη Γερμανία και στις δορυφόρους της (Φινλανδία, Ολλανδία, Αυστρία).
Βγείτε αδέλφια από το ευρώ και τινάξτε την Σκύλλα Μέρκελ και τους εχθρούς μας Γερμανούς στον αέρα. Είμαστε σε πόλεμο. 
Δείξτε τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΥΠΡΙΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου