Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


* ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ!
* ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

Πάνω από 300.000 άνεργοι υπολογίζονται ότι θα προστεθούν στον ήδη μακροσκελή κατάλογο από την έναρξη της κρίσης, οδηγώντας σε πρωτοφανή επίπεδα την ανεργία. Οι άνεργοι θα προέρχονται από τα λουκέτα τα οποία ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Υπολογίζεται ότι γύρω στις 235.000 επιχειρήσεις θα βάλουν λουκέτο μέχρι το τέλος του 2013 ενώ θα ανοίξουν γύρω στις 110.000. Η διαφορά των 125.000 επιχειρήσεων θα ρίξει στην ανεργία πάνω από 300.000 νέους...μελλοθάνατους! 
Ηδη γράφαμε για την...επιτυχία Σαμαρά: για τα καταστήματα που έβαλαν λουκέτο αλλά και για το πόσα καταστήματα θα βάλουν λουκέτο λόγω των πρόσφατων μέτρων: 35.000 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟ 2012! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 63.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΜΑΡΑ!
Η κατάστασηστην αγορά λαμβάνει μέρα με τη μέρα δραματικότερες διαστάσεις ενώ προς το τέλος του χρόνου θα μιλάμε για ολοκαύτωμα! Αυτή είναι η ανάπτυξη Σαμαρά; Γιατί μιλάει για ανάπτυξη προς το τέλος του χρόνου; 
Να σας πούμε τι εννοεί: Η κατατρακύλα που έχει πάρει η οικονομία θα φέρει το έλλειμμα στα εκρηκτικά επίπεδα του 8% ή και παραπάνω, προς το 9%! Επειδή το καλοκαίρι και λόγω τουρισμού παρατηρείται μια σχετική κινητικότητα, το έλλειμμα θα κάνει μια σχετική διόρθωση προς τα κάτω. Δηλαδή γύρω στο 7,5%! Εάν υποθέσουμε ότι το έλλειμμα από το 8% πάει στο 7,5%, ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας θα το ...βαφτίσουν ...ανάπτυξη 0,5%! 
Εκπληκτικοί οικονομολόγοι, εεε, εεε;
Σημασία πάντως έχει ότι έρχεται το μεγάλο ολοκαύτωμα της ελληνικής οικονομίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου