Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ- ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ



 ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ

ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




  Στις 9 Μαρτίου 2013 έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας στην αίθουσα «Τελετών» της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ( Ρηγίλλης ), παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου μας.
Η ξεχωριστή αυτή βραδιά ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας και ο Σύλλογός μας τίμησε την κ. Σοφία Χρήστου για ότι έκανε και συνεχίζει να κάνει κατά την επί 30 και πλέον χρόνια παρουσία της  στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή  του Δήμου Παπάγου, αλλά και μέσα από συλλόγους και φορείς.

 Η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης, το νόστιμο φαγητό, η ζωντανή μουσική της 10μελούς ορχήστρας, οι Θεσσαλικοί και Νησιώτικοι χοροί που χόρεψε το χορευτικό τμήμα των φοιτητών  του Πανεπιστημίου Αθηνών, κράτησαν μέχρι τέλους το κέφι αμείωτο, έτσι ώστε στο τέλος όλοι να φύγουν λέγοντας ότι πέρασαν μια πραγματικά υπέροχη βραδιά, ξεχνώντας έστω και για λίγο τα προβλήματα.  

        Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου, ενώ ο Δήμαρχος  Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο  κ. Βασιλική Μπουφούνου. Ακόμη παρέστησαν ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης,  η Επίτιμη Δήμαρχος Παπάγου κ. Πίτσα Λιάπη ,ο πρώην Δήμαρχος Ανδραβίδας κ. Γιάννης Παπανδρέου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Αναστάσιος Γκόνης, ο Εισαγγελέας κ. Γεώργιος Κουβέλης, πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι, ο πρώην Βουλευτής κ. Βασίλης Μπρακατσούλας, η πρώην Αντιδήμαρχος και Υποψήφια Βουλευτής κ. Σοφία Χρήστου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι νυν και πρώην κ.κ. Δημήτρης Τούτουζας, Ελένη Ευαγγελοπούλου, Δημήτρης Οικονόμου, Λάμπρος Κομίνης, καθώς και οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ. Καπουσίζη Χριστίνα και Στάθης Κίντζιος. Ακόμη παρέστησαν οι Πανεπιστημιακοί καθηγητές κ.κ. Παύλος Τούτουζας, Ιωάννης Παπαδημητράκης, Ηλίας Μαλλάς, Γεώργιος Παλασόπουλος και Χάρις Λιάπη. Επίσης παρέστησαν οι εκπρόσωποι του Τοπικού τύπου κ.κ. Μάκης Βραχιολίδης, Πέτρος Καραμανέας και Κώστας Δεληγιάννης ως και οι Πρόεδροι του «Υμηττού» κ. Δημήτρης Μαυράκος,                  η Αντιπρόεδρος των Λαρισαίων της Αθήνας κ. Αργυρώ Γέμτου, ο Πρόεδρος των Καρδιτσιωτών της Αθήνας κ. Κώστας Κουσαής και πλέον των διακοσίων τριάντα εκλεκτών μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

     Ιδιαίτερα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τη χοροεσπερίδα μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ινδίας κ. Sayone Topden με τη σύζυγό του κ. Michel Topden, προσκεκλημένοι των μελών και εκλεκτών φίλων του Συλλόγου μας Λαογράφου κ. Στέλλας Τραγγανίδα και του συζύγου της κ. Δημήτρη Τραγγανίδα.
    Αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς όλους όσους  παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή  μας  αυτή.

   Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Συλλόγου μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο Σύλλογο όσο εσείς  με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε.



Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους

 Παπάγου, 11 Μαρτίου 2013

                  Ο                                                               Η

    Πρόεδρος                                             Γεν.Γραμματέας



Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας                               Μαρία Επιτήδειου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου