Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 Η διαγραφή του Γιώργου Χατζηεμμανουήλ έχει προκαλέσει παρενέργειες στην ομάδα εθελοντών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Πολλοί είναι αυτοί που τον στηρίζουν, ωστόσο η τελευταία ανακοίνωση της ομάδας δασοπροστασίας του Παπάγου, με την οποία χαρακτηρίζει με περιφρονητικό τρόπο ως "κάποιους εθελοντές" τους προερχόμενους από την ομάδα του Χολαργού, έφερε στην επιφάνεια την χοντρή αντιπαράθεση που υποβόσκει ανάμεσα στις δύο ομάδες: του Χολαργού και του Παπάγου. 
Πιο κάτω αναρτούμε σχόλιο συμπαράστασης προς τον Γιώργο Χατζηεμμανουήλ. Θέλουμε όμως να συστήσουμε ψυχραιμία, διότι εάν αυτή η αντιπαράθεση δεν καταλαγιάσει, να ξέρουν  και οι δύο ομάδες, ότι εμάς εδώ στον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" θα μας βρουν απέναντι. Προσπαθούμε να επαναφέρουμε την ηρεμία στις τάξεις του ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. και ζητούμε να καθίσουν κάτω ο κ. Μπελιτσάκος, ως Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ και οι δύο ομάδες, ώστε με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης να βρουν την λύση για τον Υμηττό μας.

"Στον τέως δήμο Χολαργού, λειτουργούσε επί περίπου μία εικοσαετία η τρίτη πανελληνίως κατά σειρά ποιότητας υπηρεσιών ομάδα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ δασοπροστασίας, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Χατζηεμμανουήλ, ενός ανθρώπου που κυριολεκτικά αφιέρωσε τη ζωή του στον Υμηττό, κρατώντας τον πράσινο.
Για να μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στον αγώνα τους, διαχρονικά η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας αλλά και ιδιώτες δωρητές εφοδίασαν με τον καλύτερο και πλέον σύγχρονο εξοπλισμό την ομάδα, μηχανοκίνητο και φορητό, καθώς και με ένα άριστο επιχειρησιακό κέντρο, χωρίς να χρειαστεί να συνεισφέρουν οι δημότες του Χολαργού προς τούτο.
Με την συνένωση του Χολαργού με τον Παπάγο, η νυν διοίκηση για λόγους που αμφιβάλλω αν και οι ίδιοι γνωρίζουν, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την εξουσία προσπαθούν να απογυμνώσουν την ομάδα από τα μέσα της, με τελικό στόχο να την διαλύσουν.
Στην κατεύθυνση αυτή, κάποιοι οι οποίοι "διορίσθηκαν" από τον δήμαρχο ως "επικεφαλείς" του νέου φορέα που προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να δημιουργήσει, χωρίς να έχουν την παραμικρή σχέση με τα τεκταινόμενα ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ τον Γιώργο Χατζηεμμανουήλ, και απαιτούν την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του από ότι με προσφορά μίας ζωής δημιούργησε αυτός και η πραγματικά όμορφη παρέα της ομάδας εθελοντικής δασοπροστασίας.
Στον αγώνα που δίνει, έχει τον κάθε Χολαργιώτη δίπλα του.

ΓΙΩΡΓΟ, είμαστε μαζί σου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου