Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

versamenti
Ακόμη δεν είδαμε τίποτε γι' αυτά που έρχονται! Τα δεινά του ελληνισμού είναι μπροστά μας και είναι χειρότερα...
Αυτό που έγινε στην Κύπρο με τη σφραγίδα της ΕΕ έδειξε ποια είναι αυτή η περίφημη ΕΕ και ποια είναι η ...αλληλεγύη της απένατι στα ..ισότιμα μέλη της!
Η ληστεία από τις καταθέσεις των  κυπριακών τραπεζών επιφέτει την διάλυση της οικονομίας της Μεγαλοννήσου, με εντολή της σκύλλας Μέρκελ. Δείχνει επίσης τα δεινά που επέρχονται. Εμείς το έχουμε πει και το ξαναλέμε. Το έχουμε δημοσιεύσει και ήδη έχει δημοσιευτεί και σε πολλά άλλα sites. Οι καταθέσεις σας στις τράπεζες τις Ελληνικές, δεν είναι ασφαλείς.

Ό,τι έγινε στην Κύπρο, το πιθανότερο είναι να γίνει και εδώ. Η Σκύλλα Μέρκελ, μαζί με τους δορυφόρους της έχουν ετοιμάσει τα χειρότερα για τον ελληνισμό. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι επαρχίες της Γερμανίας και οι Έλληνες ...είλωτές τους. Όταν σας λέγαμε ότι το σχέδιό τους είναι να μας κάνουν επαίτες και να πάρουν όλες τις ιδωτικές ιδιοκτησίες, ξέραμε και ξέρουμε τι λέμε.
Όσο δεν αντιστεκόμαστε, τόσο το χειρότερο για μας. Οι Κύπριοι δεν έκαναν λάθος που είπαν ΟΧΙ. Ήταν πράξη πατριωτισμού που έστω και για λίγο κλόνισε την Σκύλλα. Έδειξαν το δρόμο τον ορθό. 
Οι δικοί μας νενέκοι όμως, έχουν στρώσει το χαλί στους Ούννους και τους άλλους εχθρούς. Αντισταθείτε συλλογικά  και όλοι μαζί.
Εμείςλοιπόν σας προειδοποιούμε: οι καταθέσεις σας είναι περισσότερο ασφαλείς στο σπίτι σας παρά στις Τράπεζες. Όταν ο Σουρνάρας σάς διαβεβαιώνει ότι ...δεν κινδυνεύουν, αυτό και μόνο πρέπει να σας κάνει να υποπτεύεστε και να φοβάστε για τα επερχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου