Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΔΟΣΗ ΣΑΣ! ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

troikasynant
"ΑΠΟΛΥΣΤΕ 25.000 - 27.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΟΣΗ"
Άρχισαν τις απειλές και τους εκβιασμούς για τη δόση του Μαρτίου αλλά και του β' τριμήνου τα παλιόμουτρα της τρόϊκας! Παίζουν το ίδιο παιχνίδι εδώ και τρία χρόνια: Θέλεις δόση; Ξετίναξε τις επιχειρήσεις στον αέρα, κατέβασε μισθούς και συντάξεις. Ξαναθέλεις δόση; Κατέβασε κι άλλο τον κατώτατο μισθό, αποκεφάλισε 12.500 δημόσιους υπαλλήλους! Η ίδια απαράλλακτη τακτική. Μα ότνα παίζεις με μια ομάδα και βλέπεις ότι παίζει το ίδιο σύστημα κάποια σττιγμή το μαθαίνεις και ξέρεις να την αντιμετωπίσεις. Όταν δεν το αντιμετωπίζεις ή ...μαλάκας είσαι ή πουλημένος!
Όταν οι δικοί μας πολιτικοί πιπιλάνε την ίδια καραμέλα της τρόϊκας: "αν δεν πάρουμε τα μέτρα δεν θα πάρουμε τη δόση" τι είναι; Γιατί δεν στέλνουν στο διάολο τους τροϊκανούς οι οποίοι ζητούν 25.000 - 27.000 απολύσεις υπαλλήλων εντός του 2013; Γιαατί απλά θέλουν να είναι αξιόπιστοι στην μούργα της τρόικας!
Να πάει στο διάολο η δόση τους.Εάν είναι να αυτοκτονήσουν άλλοι 200 συμπατριώτες μας ή να μείνουν άστεγοι ή χωρίς ρεύμα μερικές χιλιάδες ακόμη, δεν θέλουμε καμία δόση!
Αλήτες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου