Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΜΑΛΛΙΑ-ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Το κλίμα είναι περισσότερο τεταμένο. Άθλιοι υπαινιγμοί σε βάρος του Γιώργου Χατζηεμμανουήλ ότι έβαλε φωτιά σε πυροφυλάκιο!!!
Η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΙΓΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΟΡΙΣΗΣ!
Η κατάσταση  δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο στην Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού. Η τριμελής επιτροπή ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ που διέγραψε τον Γιώργο Χατζηεμμανουήλ από την ομάδα εθελοντών του Χολαργού, όχι μόνο δεν βρίσκει λύση στο πρόβλημα αλλά τα πράγματα επιδεινώνονται. 
Η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ απέρριψε την πρόταση Τίγκα που έβαλε στο τραπέζι και η ομάδα εθελοντών του Χολαργού, να μπει επικεφαλής των εθελοντών δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού, ο Αντιστράτηγος ε.α. της Πυροσβεστικής, Διονύσης Βορίσης! 
Μία λύση η οποία όχι μόνο θα εκτόνωνε το κλίμα αλλά θα αποτελούσε εγγύηση για άρτια λειτουργία του τμήματος εθελοντών δασοπυροσβεστών Παπάγου-Χολαργού. Ποιος δεν θα ήθελε μία τέτοια λύση-ασπίδα για τον Υμηττό; 
Και όμως, ο ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ απορρίπτει την λύση, δείχνοντας πλέον και στον πιο δύσπιστο ότι όλη η ιστορία γίνεται για να καπελώσει η ομάδα δασοπυροσβεστών του Παπάγου, αυτή του Χολαργού!!!
Όταν μάλιστα ακούστηκαν υπαινιγμοί σε βάρος του Γιώργου Χατζηεμμανουήλ ότι ανακρίθηκε από την πυροσβεστική για την φωτιά που μπήκε σε πυροφυλάκιο του Υμηττού, το προηγούμενο καλοκαίρι, άρα ότι μπορεί να είναι ο αυτουργός της φωτιάς, τότε το παιχνίδι χοντραίνει και επιστρατεύεται η ...λάσπη για να επιβληθεί η λύση: "ο Παπάγος καπελώνει τον Χολαργό"! 
Το είπαμε και το ξαναλέμε. Εάν δεν δοθεί λύση σωστή θα μας βρουν απέναντι. Θα τους πάρει ο διάολος.
Γιατί κύριοι δεν θέλετε επικεφαλής τον κ. Βορίση; Σας ξυνίζει και αυτή η ιδανική περίπτωση. 
Δεν θα σας περάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου