Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

KAI ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ! Η ...ΜΟΥΦΑ ΜΕ ΤΟ "1ο ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ"!

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ! Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Μας έχουν φλομώσει οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου ότι είναι το Νο1  μέσο ενημέρωσης στην πόλη. Ο δε σημαιοφόρος τους Μ. Χάλκος (ο και αρχισυντάκτης του "Αντίλογου") δεν παύει να το διαλαλεί ως σημαντικότερη είδηση: "Το νο1 μέσο της πόλης, γιόρτασε τον ένα χρόνο ζωής. Το τοπικό αυτό ιστολόγιο, που έφερε κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω στον μιντιακό χάρτη του δήμου Παπάγου-Χολαργού, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καπαρώσει την πρώτη θέση στην επισκεψιμότητα αφήνοντας τους υπόλοιπους μερικές χιλιάδες πιο πίσω. Ενδεικτικά τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, το "Κλισιοσκόπιο" σύμφωνα με το μόνο παγκοσμίως αποδεκτό και αναγνωρισμένο σύστημα μέτρησης και κατάταξης ιστοτόπων, "Alexa" βρισκόταν στη θέση 2.532 μεταξύ όλων των ιστολογίων πανελλαδικώς, η "Παπάγου Πολιτεία" στη θέση 8.266, ο "Παρατηρητής" στη θέση 10.075 κ.λ.π.".
Ας είναι πιο προσεκτικός ο νεαρός και (εμάς δεν μας απασχολεί) να κάνει τη σχετική διόρθωση λέγοντας ότι το "ιστολόγιο που έφερε τα πάνω-κάτω στον μιντιακό χάρτη του δήμου Παπάγου-Χολαργού", είναι πλέον από κάτω!!!
Η σημερινή μέτρηση τoυ "alexa.com" το οποίο επικαλείται, δείχνει ότι το...κουκουλοφορικό blog βρίσκεται καμιά χιλιάδα θέσεις πίσω από τον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! 
Εμείς το αναφέρουμε για την ιστορία, μια και δεν πιστεύουμε καθόλου στις μετρήσεις του alexa. Το θεωρούμε αναξιόπιστο και το έχουμε πει και άλλη φορά και μάλιστα χρησιμοποιήσαμε το χαρακτηριστικό "δεν μας χέζεις ρε alexa"! 
Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"  είναι και θα παραμείνει το Νο1 μέσο ενημέρωσης της πόλης κι ας χτυπάει τον κώλο του κάτω και
ο Χάλκος και οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου και ας βγάζει ό,τι μετρήσεις θέλει το alexa!
Αλλά αφού το επικαλείται ο Χάλκος για να βγάλει ...είδηση, ας το φάει στην μάπα και το alexa και ας δει ότι οι δημόσιες σχέσεις που κάνει στους τοπικούς κουκουλοφόρους του διαδικτύου είναι...μούφα! 
Διόρθωσε το λάθος τώρα, έτσι νεαρέ;;;
Ιδού τι λέει το alexa που επικαλείσαι (εμείς στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ χεστήκαμε για το alexa. Εσύ έχεις σκορδοκαϊλα).

CLICK HERE to open this panel
QCI   0 out of 100 - ----
Query Popularity   9 out of 100 - Low

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου