Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

maria4
ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 35 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΜΑΡΙΑ
Οργισμένοι δεκάδες κάτοικοι από το χωριό της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε άγρια στο κέντρο των Φιλιατών συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και στη συνέχεια έξω από το κτίριο της Αστυνομίας απειλώντας να λιντσάρουν τον 25χρονο δράστη.
maria3
Ο 25χρονος δολοφόνος ζούσε μόνιμα στους Φιλιάτες όπου διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα.
Στην κυνική του ομολογία στους αστυνομικούς ανέφερε ότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος επειδή η κοπέλα τον απέρριψε και δεν ενέδωσε στην ερωτική πολιορκία. Οι αστυνομικοί έχουν εντυπωσιαστεί από τη σκληρότητα του 25χρονου ακόμη και μετά την σύλληψή του.
maria1
Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, τέσσερις περίπου ώρες μετά την άγρια δολοφονία μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων και πολλών μαθητών.
«Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται τα επιμέρους στοιχεία της υπόθεσης, που αφορούν στα αίτια και το κίνητρο του εγκλήματος» ανέφερε στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Γιώργος Λελοβίτης.
Ο 25χρονος είχε απασχολήσει δύο φορές στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για σωματικές βλάβες που είχε προκαλέσει και δεν διακρίνονταν για τις κοινωνικές σχέσεις στη μικρή κοινωνία των Φιλιατών.
Δεν μπορούν να πιστέψουν φίλοι και συγγενείς ότι η Μαρία δεν θα είναι πια κοντά τους... Τα μηνύματα που αφήνουν στη σελίδα της στο facebook συγκινούν...
MARIA6 
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου