Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΑΣΣΥΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΛΑ 2007!

incendio
Οι πυρκαγιές ξεκίνησαν από το τέλος Μαρτίου. Ήδη από την περασμένη Δευτέρα φωτιά εκδηλώθηκε στην Κουμουστά Λακωνίας και πήρε μεγάλες διαστάσεις, κατακαίοντας πολλά στρέμματα. 
Δεν είναι τυχαίες οι πυρκαγιές αυτές. Είναι μήνυμα των εμπρηστών για το τι μας περιμένει το καλοκαίρι. Οι ...ασύμμετρες απειλές όπως ορθά τις είχε χαρακτηρίσει ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Πολύδωρας, θα είναι αυτές που θα ...χτυπήσουν και φέτος.
Όλοι θυμόμαστε ότι οι πυρκαγιές εκείνες είχαν μπει από ξένα κέντρα που ήθελαν πάση θυσία να ρίξουν τον Καραμανλή (ο οποίος είχε τολμήσει να προχωρήσει σε συνεργασία με την Ρωσία) και να φέρουν στην εξουσία τον Παπανδρέου, ο οποίος λίγους μήνες μετά έχωσε τους Έλληνες στα δίχτυα του ΔΝΤ.
Φέτος, οι ...ασύμμετρες απειλές των πυρκαγιών στα δάση δεν θα μπουν γιατί υπάρχει κάποιο κυβερνητικό μέτωπο που αντιστέκεται στις εντολές του παγκόσμιου συστήματος. Ίσα-ίσα. Οι πυρκαγιές θα μπουν για να αποσταθεροποιήσουν πλήρως την Ελλάδα, ώστε να τρώει...αλλεπάλληλες σφαλιάρες η χώρα μας. Για να μην προλαβαίνει να διαχειριστεί τα υπόλοιπα μέτωπα. Και ποια θα είναι αυτά; Τα γεωστρατηγικά σχέδια των Τούρκων σε συνεργασία με Αμερικάνους-Γερμανούς για την αρπαγή του Αιγαίου. Τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν επίθεση και σε νησί ή νησιά ελληνικά (βλέπε Κύπρο, Καστελόριζο), ακόμη και εισβολή στη Θράκη.
Για όλα αυτά, τα πολιτικά σκύβαλα όχι μόνο σχεδιασμό δεν έχουν αλλά κυριολεκτικά κοιμούνται. Το μόνο που νοιάζονται είναι ννα φορτώνουν το λαό με τα χρέη των Τραπεζών και με τους τόκους των δανειστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου