Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙ! ΕΧΕΙ 28 ΕΤΩΝ ΠΑΔΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ...ΣΕΞΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ...ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ!

 
Η 49χρονη Mariam από τη Γερμανία, είναι μητέρα ενός παιδιού, σήμερα 28 ετών. Όπως ανέφερε σήμερα στην εκπομπή «This Morning» η ίδια ξεκίνησε να μεγαλώνει τα… μούσια της αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της και από τότε νιώθει… πιο σέξι από ποτέ!
Παραδέχεται ότι έχει δεχτεί πολύ σκληρή κριτική για την απόφασή της, στο σημείο που κάποιος της είπε ότι της αξίζει να… τη σκοτώσουν (!), όμως ακριβώς αυτό την έχει κάνει ακόμη πιο σίγουρη για την απόφασή της.

«Κάποιοι είπαν ότι άνθρωποι σαν κι εμένα θα έπρεπε να τους πυροβολούνε. Όμως υπάρχουν πολλοί που με στηρίζουν και πολλές γυναίκες έχουν εμπνευστεί από εμένα να είναι πιο ελεύθερες» είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής Holly Willoughby Phillip Schofield.


Όπως είπε παρατήρησε ότι αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού της το 1985, άρχισαν να φυτρώνουν σκληρές τρίχες στο πρόσωπό της. Επί πολλά χρόνια δοκίμασε πολλές μεθόδους αποτρίχωσης, μέχρι που τελικά αποφάσισε απλά… να τις αφήσει να μεγαλώσουν!


«Το πήρα απόφαση το 2008. Άρχισα να γράφω σε ένα blog καθημερινά τι μου συνέβαινε και πώς αισθανόμουν. Δεν ένιωθα γενναία… ήταν πιο πολύ περιέργεια για το τι μου συμβαίνει. Θα ένιωθα πιο πολύ “ο εαυτός μου” αν τα άφηνα να μεγαλώσουν; Και πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος;» πρόσθεσε.


Η μητέρα της, όπως είπε, ήταν αρκετά υπομονετική μαζί της, όμως πιστεύει ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. «Δεν της αρέσει και μου λέει να γίνω πιο φυσιολογική».
Όμως η ίδια νιώθει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, στο βαθμό που είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια καινούρια σχέση. «Είμαι χαρούμενη. Γνωρίζω τον εαυτό μου πολύ καλύτερα πια απ’ ό,τι όταν ήμουν πιο νέα. Με κάνει να νιώθω απίστευτα σέξι».
thessbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου