Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

skouries-mat
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η επέμβαση της Αστυνομίας στις 3.30 τα ξημερώματα η οποία έσπασε την πόρτα σπάζοντας το μηχανισμό ασφαλείας, προκειμένου οι αστυνομικές δυνάμεις να εισβάλουν ως κομάντο και να προβούν σε συλλήψεις.
Στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο βουλευτής των Άνεξαρτήτων Ελλήνων" και δικηγόρος κ. Καπερνάρος, τόνισε οτι μια τέτοια επέμβαση συμβαίνει μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις. "Αναρωτιέμαι εάν συνιστούσε επείγουσα περίπτωση η συγκεκριμένη επέμβαση της Αστυνομίας, γιατί διαφορετικά αποτελεί έκνομη ενέργεια", τόνισε ο κ. Καπερνάρος.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Παρθένης μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ διευκρίνησε ότι "υπήρχε απόφαση του ανακριτή για άμεση σύλληψη των υπόπτων. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των αστυνομικών για να ανοίξουν την πόρτα, δεν υπάκουσαν με αποτέλεσμα να γίνει η επέμβαση. Επρόκειτο για σύννομη ενέργεια" υπογράμμισε ο κ. Παρθένης.
Ωστόσο, τα επεισόδια που ακολούθησαν με το σύνολο του πληθυσμού των Σκουριών να εξεγείρεται κάτω από τους ήχους της καμπάνας της εκκλησίας και αμέσως μετά κάτοικοι να μπαίνουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να προκαλούν καταστροφές, εγείρει πολλά ερωτηματικά για το κατά πόσο η επέμβαση της Αστυνομίας σε σπίτια ήταν ορθή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου