Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ

Η εφημερίδα μας έχει αποδείξει ότι στέκεται απέναντι  από την εκάστοτε εξουσία. Αυτό έκανε και επί 8 έτη της δημαρχιακής θητείας του Νικολάου. Γι' αυτό δεν φοβήθηκε και ο εκδότης του σύρθηκε πολλές φορές στα δικαστήρια από τον κ. Νικολάου. 
Όμως, πάντα στεκόταν κριτικά και ποτέ με χτυπήματα κάτω από την μέση. Διότι η εφημερίδα μας προϋπήρξε πολλά χρόνια του κ. Νικολάου. Άρα μπορεί να διατηρεί το δικαίωμα να λέει ότι αγαπά τον Χολαργό περισσότερο από τον κ. Νικολάου. 
Όταν και εφόσον ο πρώην Δήμαρχο; Χολαργού έπραττε το σωστό, το επικροτούσε. 

Το ίδιο κάνουμε και τώρα. Δίνουμε τα συγχαρητήριά μας διότι ο κ. Νικολάου παίρνει γενναία θέση και στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες και μάλιστα με επιχειρήματα. Όχι υστερόβουλα και για προεκλογικούς λόγους. Στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες, διότι αυτό έχει επιλέξει να κάνει πολλές φορές. 

Τολμούμε μάλιστα να πούμε ότι εάν υπάρχει ένας λόγος που διώκεται για παράβαση καθήκοντος (για την υπόθεση καφετέριας του Χολαργού) και κινδυνεύει να καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο, είναι γιατί επέλεξε να σταθεί κοντά στον επαγγελματία. Εάν ήθελε να κοιτάξει την πάρτι του, θα έκλεινε το μαγαζί του επαγγελματία με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν το έκανε όμως, γιατί ήθελε την επιχείρηση να μείνει ζωντανή. Άλλωστε, ήταν μια επιχείρηση που έδινε ψωμί σε πολλούς ανθρώπους. 
Μπράβο λοιπόν και πάλι στον Νικολάου γιατί αντιμετώπισε γενναία το αιφνίδιο ζήτημα που προέκυψε με τις επιγραφές των επαγγελματιών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου