Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ; ΞΕΡΕΤΕ;

Η Ελένη παντρεύτηκε δύο φορές και κάποιοι λένε ότι πάει και για τρίτο γάμο!
Ο πρώτος γάμος της ήταν στα 20 της χρόνια, κάποιον κύριο Σταύρο Γαρδέρη, γοητευτικότατο, λίγο μεγαλύτερο της σε ηλικία και με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Ο γάμος κράτησε μόλις ένα χρόνο κι από τότε η Ελένη θέλει να ξεχάσει το συγκεκριμένο γάμο Ποιος είναι όμως ο λόγος; Η ίδια προφανώς ξέρει, αν δε την ρωτήσετε πόσες φορές έχει παντρευτεί θα σας πει "μια φορά και μόνο".
Τότε η Ελένη δούλευε στο μαγαζί του πατέρα του Σταύρου στο κέντρο της Αθήνας, το μεγαλύτερο κατάστημα που έραβε νυφικά...
Εκεί γνωρίστηκαν με τον Σταύρο και αποφάσισαν να παντρευτούν, κάτι που ο πατέρας του δεν δέχτηκε ποτέ για αυτό και οι γονείς του δεν πήγαν στον γάμο.

Το 2001 ήρθε η πρόταση γάμου από τον Γιάννη Λάτσιο και η Ελένη Μενεγάκη ανέβηκε για 2η φορά ντυμένη νυφούλα τα σκαλιά της εκκλησίας, στην Κηφισιά. Εκείνη έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου και θύμιζε πριγκίπισσα μέσα στο κατάλευκο νυφικό της.Η Ελένη απέκτησε τρία παιδιά μαζί με την Γιάννη Λάτσιο για τα οποία μπορεί να απαρνηθεί και την καριέρα, αλλά και τη δόξα που της έχει χαρίσει η δουλειά της!




 To tvshow.gr σχετικά με την 3η σχέση της Ελένης Μενεγάκη που μπορεί να καταλήξει σε 3ο γάμο αναφέρει: 
"Άτομα από το περιβάλλον της δημοφιλούς παρουσιάστριας υποστηρίζουν με δηλώσεις τους ότι ο γάμος δεν είναι μακριά για το ζευγάρι, καθώς η Ελένη είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της σχέσης της.
«Ο Μάκης είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς της, μένει όλο και συχνότερα στο σπίτι της στα Μελίσσια και τα παιδιά της διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του», λέει στο People άνθρωπος από το περιβάλλον της 42χρονης παρουσιάστριας και συνεχίζει: «Όλα όσα έχει πει τους τελευταίους μήνες η Ελένη στην εκπομπή, σχετικά με το ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για εκείνη και δεν αποκλείει τίποτα, έχουν πυροδοτήσει καινούριο κύκλο σχολίων. Δεν απέκλεισε ούτε άλλο ένα γάμο, ούτε κι άλλο παιδί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου