Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ





"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

                         ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ






Αγαπητέ κ. Υπουργέ,



        Πριν από δυόμισι μήνες σας είχαμε αποστείλει ανοικτή επιστολή και σας παρακαλούσαμε θερμά να επανεξετάσετε το θέμα της κατάργησης του ΙΚΑ Χολαργού , ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία του  προκειμένου να εξυπηρετούνται όπως μέχρι τώρα οι κάτοικοι του Δήμου μας, του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που τόσο τη χρειάζονται.

         Όμως αν και παρήλθε μεγάλο χρονικό διάστημα απάντηση δεν πήραμε. Παρά ταύτα η απάντηση που δώσατε στο Δήμαρχο ότι αποφασίσατε  την αλλαγή της ημερομηνίας αναστολής της λειτουργίας του ΙΚΑ Χολαργού, προκειμένου να μελετηθεί ξανά το ζήτημα, ήταν για όλους μας μια μικρή ανακούφιση. Τούτο γιατί θεωρήσαμε πως μετά από την έντονη αντίδραση και την κινητοποίηση Δήμου, Φορέων αλλά και πλήθους διαμαρτυρόμενων πολιτών, θα εξετάζατε και πάλι το θέμα.

        Τελευταία διαπιστώνουμε ότι απόφαση για την οριστική παραμονή του ΙΚΑ Χολαργού δεν λαμβάνεται, αντίθετα παρατηρούμε ότι ένα σημαντικό μέρος του προσωπικού του εδώ Υποκαταστήματος μετακινείται σε άλλα Υποκαταστήματα. Τούτο θεωρούμε ότι είναι μια έμμεση προσπάθεια απαξίωσης και αναστολής της λειτουργίας του.

      Ε! όχι κύριε Υπουργέ, αυτός ο ύπουλος και ύποπτος τρόπος δεν θα περάσει. Δεν μπορεί να αγνοείτε τη θέληση μιας κοινωνίας. Σας λέμε και πάλι με μια φωνή ενωμένοι Δήμος-Φορείς και Κοινωνία ότι είμαστε αποφασισμένοι και θα το δείτε έμπρακτα και σύντομα. Πάρτε επί τέλους τη σωστή απόφαση και δώστε ένα τέλος σε ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί τόσο καιρό τους κατοίκους της πόλης μας.
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.


                                          Παπάγου-Χολαργός, 14 Απριλίου 2013


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Κώστας – Πολυχρόνης  Τίγκας
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
Αντιστράτηγος ε.α.

Λουκάς Ρίζος
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού

Δημήτρης Οικονόμου
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου
Οδοντίατρος

Λάμπρος Κομίνης
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου
Επιχειρηματίας

Νίκος Στεφανής
Προπονητής TAEK WON DO
Καθηγητής Γαλλικής
  
Γιώργος Επιτήδειος
Αντιστράτηγος ε.α.

Πιέρρος Μαλτζής
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου