Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΔΗΣ ΕΙΣΗΧΘΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ



ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αποχή Δημάρχου από τα καθήκοντά του

Αγαπητοί συμπολίτες,
Λόγοι σεβασμού και εκτίμησης όλων υμών, με υποχρεώνουν να σας ενημερώσω ότι θα απέχω από τα καθήκοντά μου για λίγες μέρες, προκειμένου να νοσηλευτώ επί 4ήμερο σε δημόσιο νοσοκομείο (9-12 Απριλίου) για να χειρουργηθώ (τενοντομετάθεση στο αριστερό πέλμα) και, στη συνέχεια, να παραμείνω κατ’ οίκον για μία εβδομάδα.
Αυτή η εγχείριση επιβάλλεται να γίνει προκειμένου να αποκατασταθεί το βάδισμά μου, το οποίο παρουσιάζει προβλήματα από κακοποίηση του ισχιακού νεύρου που έγινε προ τριετίας από ιατρική αστοχία, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης (ολική αρθροπλαστική αριστερού ισχίου).
Μετά τη δεκαήμερη αποχή μου, θα είμαι και πάλι «παρών» στα καθήκοντά μου και στις υποχρεώσεις μου, έστω και με πατερίτσες, με τις οποίες θα είμαι υποχρεωμένος να βαδίζω επί δύο περίπου μήνες που θα διαρκέσει η πλήρης αποθεραπεία μου.
Κατά τη δεκαήμερη υποχρεωτική απουσία μου θα με αναπληρώνει στα καθήκοντά μου η Αντιδήμαρχος κ. Καίτη Φασούλη (αντικαταστάτρια Δημάρχου), την οποία θα συνδράμουν στο έργο της όλοι οι άξιοι και ικανοί Αντιδήμαρχοι συνεργάτες μου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς


Βασίλειος  Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. εα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου