Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟ! ΑΚΑΤΑΣΧΕΤO ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

 ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΔΗ  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ...ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ!
Ό,τι πιο αποκρουστικό μπορείτε να διανοηθείτε βγαίνει από το... στόμα του ευεργέτη του Παπάγου Μπάμπη Στάικου! Προφανώς ο άνθρωπος ήθελε να μην αναφέρουμε τίποτε για τη δίωξή του. Η εφημερίδα "Αξία" είχε ολόκληρο δισέλιδο ρεπορτάζ-αφιέρωμα στον κ. Στάϊκο και στα αδικήματα κακουργηματικού τύπου που τον βαρύνουν. Το directnews, παλαιότερα επίσης είχε γράψει για την ίδια υπόθεση. Και το κανάλι EXTRA πρόσφατα τον ...στόλισε κανονικά. Ο Βραχιολίδης όμως από την ώρα που αναπαρήγαγε τα δημοσιεύματα και τις εισαγγελικές σε βάρος του  Στάϊκου διώξεις, είναι "ο συκοφάντης που τριγυρίζει γύρω από πτώματα και τρέφεται με τις σάρκες τους"! Διαβάστε τι γράφει ο κ. Στάϊκος και θα καταλάβετε πολλά για τον άνθρωπο που υπήρξε ευεργέτης του Παπάγου και σήμερα έρχεται και "καρφώνει" τον κ. Ξύδη αλλά χωρίς να αναφέρει το όνομά του κάνει κωλοτούμπα λέγοντας ότι πρόκειται για μυθοπλασία!!!
Κυρίες και κύριοι, ο κ. Στάϊκος είναι ο ίδιος που υποσχέθηκε και ταξίδι στα μέλη των ΚΑΠΗ Χολαργού. Και ο άνθρωπος αυτός έλεγε τα καλύτερα λόγια για τον Βραχιολίδη και την εφημερίδα του ενώπιον του Δεληγιάννη, μέσω του οποίου ζήτησε ο ίδιος να συναντηθεί με τον εκδότη του 'Παρατηρητή"! 

Κύριε Στάϊκε, εσύ πλησίασες τον Βραχιολίδη, δεν ήρθε ο Βραχιολίδης σε σένα, οπότε όσα λες είναι νέα χυδαία ψέματα μαζί με τα όσα έχεις αραδιάσει μέχρι τώρα.  Άκου "δεν του..κάθεται"! Ούτε σε ξέραμε ούτε θέλαμε να σε γνωρίσουμε. Εσύ, επαναλαμβάνουμε ήθελες να κάνεις connection για να ανεβάσεις το image σου μέσω του "Παρατηρητή" . Κι επειδή δεν σου...,κάθισε ο Βραχιολίδης, τώρα τον λες συκοφάντη κι εκτοξεύεις ό,τι πιο εμετικό υπάρχει. 
Είσαι καλός χριστιανός και συνέχισε  να κάνεις φιλανθρωπίες χριστιανικού περιεχομένου. 
Καλό Πάσχα σου ευχόμαστε και ο Θεός μαζί σου. 

Ιδού το ακατάσχετο υβρεολόγιο του κ. Στάϊκου!

Babis Staikos
Οταν πρωτοσυνάντησα τον Βραχιολίδη απόρησα με την χλωμάδα του προσώπου του που θύμιζε νεκρό. Προσπαθώντας να διαβάσω λίγο αυτά που γράφει -γιατί κάποιοι με είχαν ενημερώσει λάθος ότι ήταν δημοσιογράφος- κατάλαβα γιατί : τριγυρίζει πάνω από πτώματα και τρέφεται με τις σάρκες τους. Τί άλλο χρώμα θα μπορούσε να προκύψει από τη σήψη ; Από την δίψα του όμως έχει χάσει τον έλεγχο και νομίζει για νεκρά τα πληγωμένα ζώα ξεχνώντας ότι και στη ζούγκλα το πληγωμένο λιοντάρι καταπίνει το όρνεο αμάσητο ακόμα και από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Ο κατακίτρινος οπτικός του Χολαργού προσπαθεί να βγάλει πέντε δεκάρες επικαλούμενος την ελευθερία του λόγου . Όταν δεν του κάθονται χρησιμοποιεί αυτή την ελευθερία για να συκοφαντεί ανθρώπους να αμαυρώνει ονόματα να θίγει υπολήψεις . Αν κάποιος παρακολουθήσει το blog του θα διαπιστώσει ότι στις πρώτες αναρτήσεις αποθεώνει κάποιον και μετά το απαραίτητο πορνό ακυρώνει την ίδια του δημοσίευση συκοφαντώντας τον . Προβάλει δε τα συγκεχυμένα του εθνικιστικο-συριζικά αισθήματα με αναρτήσεις κυριολεκτικά των οπισθίων . "Αξιότιμε" κύριε Βραχιολίδη η μόνη προσφορά σου στον Δήμο μοιάζει κάθε τόσο με την κίτρινη άμμο από τη Σαχάρα. Θολώνει το τοπίο και προκαλεί δύσπνοια και επειδή οι καιροί δυσκόλεψαν και η ανοχή στην τρέλλα είναι πολύ περιορισμένη θα τιμωρηθείς έτσι ακριβώς όπως ορίζει ό Νόμος . Ξανά και ξανά . Όχι ότι θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα στο λαβύρινθο του συγκεχυμένου μυαλού σου αλλά ίσως ήρθε η στιγμή η γνωστή λαική ρήση " ο βλάκας είναι ανίκητος " να ανατραπεί πιά στον τόπο αυτό για να ανασάνουν λίγο και οι ισορροπημένοι ...
 
Babis Staikos
Ανεξάρτητα απο οτιδήποτε άλλο ένα πράγμα θα ήθελα να επισημάνω : Πολύ ηθικό στοιχείο αυτό του κατ' εξακολούθηση "αδειάσματος"όσων μέχρι πρότινος αποκαλούσες "φίλους"και "συνεργάτες".Ειδικότερα δε οταν αυτοί δεν μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού,τότε σε δύο συμπεράσματα καταλήγει κανείς : έλλειψη κριτηρίου στην επιλογή ανθρώπων που σε πλαισιώνουν η ωφέλιμη τακτική ; και τα δύο επικίνδυνα κυρίως όταν κατέχεις αξίωμα που ασκεί επιρροή στα κοινά...but..this is politics right ??? όχι βέβαια πολιτική που ενσαρκώνει τα "ξεπερασμένα"ιδεώδη των αρχαίων ελλήνων...η άλλη version..η αποδοτική...που σε κρατάει είκοσι χρόνια στο αξίωμα!.."το παραπάνω κείμενο αποτελεί φυσικά προιόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα η γεγονότα"....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου