Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤOΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΝΟΥ!

Το ΔΣ του Ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" βρίσκεται στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ως μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος της Αρχόντισσας του Χολαργού Ζωζώς Βαλιάνου, την οποία έχει ...τυλίξει με μηνυτήρια αναφορά, ζητώντας ουσιαστικά την καταδίκη της για ...διασπάθιση 37.000 ευρώ! Με μόνη τη μαρτυρία του υπόδικου Μπάμπη Στάϊκου, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο στα χέρια του, το ΔΣ αποφάσισε να ζητήσει την παρέμβαση Εισαγγελέα ο οποίος κινήθηκε αυτεπαγγέλτως και τώρα το Δημόσιο έχει κατηγορούμενη την Ζωζώ Βαλιάνου. Την γυναίκα που επί 30 χρόνια στάθηκε άοκνη Πρόεδρος του Ιδρύματος, δίνοντας και από το υστέρημά της για το φιλανθρωπικό έργο του. Και όμως, το ΔΣ του "Αντιγόνη Ζουρούδη" ενεργώντας με επαίσχυντο τρόπο, χωρίς καν να εξετάσει τα στοιχεία που διέθετε, έστειλε στον...καιάδα την Αρχόντισσα του Χολαργού. Δεν σκέφτηκε ούτε καν το ότι ότι είναι κατάκοιτη, βαριά άρρωστη, χωρίς να έχει καν τη δυνστότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό της. 
Στο Δικαστήριο βρίσκεται αυτή την ώρα και ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου, ως μάρτυρας υπεράσπισης της Ζωζώς Βαλιάνου, ενώ μόλις πριν από λίγο ενημερωθήκαμε ότι κινείται προς τα δικαστήρια και ο Λουκάς Ρίζος ο οποίος προθυμοποιήθηκε να καταθέσει υπέρ της πρώην Προέδρου του Ιδρύματος. 
"Είναι άδικο αυτό που γίνεται σε βάρος της κ. Βαλιάνου και δεν μπορώ να το ανεχτώ. Πάω να καταθέσω υπέρ της" μάς είπε ο κ. Ρίζος. 

Δεν είναι απλά άδικο κύριε Ρίζο. Είναι ντροπή και αίσχος. Έτσι το χαρακτηρίσαμε. Και τα μέλη του ΔΣ του "Αντιγόνη Ζουρούδη" που προέβησαν σε αυτή την πράξη, θα το έχουν κρίμα στο λαιμό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου