Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΣΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

kammenos-natos-fevgi
Ο Πάνος Καμμένος...κοιμάται; Δεν βλέπει πού πάει το κόμμα του; Ανοίγει τον δρόμο στο ΠΑΣΟΚ το οποίο σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήδη το έχει προσπεράσει.
Άρτσι μπούρτζι κι ο λουλάς είναι το κόμμα σου Πάνο!!!
Η νέα αποχώρηση αφορά στον Κων'νο Κουτελίδη ο οποίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
koytelidis"Προσπαθησα πολυ να καταλαβω εδω και 1 χρονο ως μελος και στελεχος της ξανθης , την συνεπεια και την συνεχεια της πολιτικης που ακολουθει το κινημα των ανεξαρτητων ελληνων απο της ιδρυσεως του, αλλα δεν την εννοησα.
Η ελευθερια εκφρασης και ιδεων ειναι αναφαιρετο δικαιωμα των πολιτων, οι μεθοδευσεις περιθωριοποιησης που ακολουθουνται με την ανοχη του προεδρευοντος του κινηματος , δεν φερει την ενωση που τοσο πολυ αναφερει ο προεδρος του Πανος Καμμενος αλλα την διαιρεση ,με τελικο σκοπο τον ελεγχο και την διαχειριση του κινηματος απο μια καστα κοντινων του ανθρωπων.
Δεν θα αναφερθω για τα σαρδαμ της βουλης γιατι γνωριζω οτι ξερει την διαφορα υδατανθρακων απο των υδρογονανθρακων,ουτε με θεσεις ευτραπελες και επιπολαιες που εχει εκφρασει στο παρελθον,αλλα οι συνεχεις επαφες και φιλιες με απατριδες μηδενιστες ,εχθρους της θρησκειας μας ,αποδομητες της ιστοριας μας δεν ειναι τακτικη πολιτικης ειναι επιλογη.
Το να συνεργαστω με αυτους που ωσ κεντρικο μηχανισμο ,ως ηγετικη ομαδα ,ιδεες και προγραμμα ,στα εθνικα στην παιδεια ,στην λαθρομεταναστευση ,στην τρομοκρατια,κανουν τον εφιαλτη να μοιαζει αχιλλεας ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ,ο καιροσκοπισμος εχει και ορια.ΔΕΝ αγιαζει ο σκοπος τα μεσα.
Συνεπεις στις πολιτικες μου θεσεις τις αντιμνημονιακες και πατριωτικες ,στις αξιες και ιδανικα μου ,
για τους λογους που προανεφερα δεν μπορω να συνεχισω να ειμαι μελος των ανεξαρτητων ελληνων και αποχωρω απο το προσωποπαγες κομμα κινημα του πανου καμμενου.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ"
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου