Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΞΥΔΗ



   Χολαργός, 10 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Απάντηση και πάλι στο
Δελτίο Ενημέρωσης των Ενεργών Δημοτών
           
            Αναφερόμενοι στο με ημερομηνία 9-4-2013 Δελτίο Ενημέρωσης των Ενεργών Δημοτών (συνδυασμού του κ. Δημήτρη Νικολάου) και επειδή απ’ ό,τι φαίνεται οι Ενεργοί Δημότες δεν κατάλαβαν (!!) την απόφαση του 3μελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, το οποίο αθώωσε το Δήμαρχο κ. Βασίλη Ξύδη (καθώς και την τ. Αντιδήμαρχο κ. Αγγ. Κούτρα) στη μήνυση που είχε κάνει ο κ. Νικολάου εναντίον τους, αναγκαζόμαστε να τους επαναλάβουμε ότι το δικαστήριο κήρυξε αθώο το Δήμαρχο (και την κ. Κούτρα), τόσο της κατηγορίας της συκοφαντικής δυσφήμισης όσο και της κατηγορίας της απλής δυσφήμισης, γιατί αποδείχθηκε ότι οι κατηγορίες του μηνυτή ήσαν παντελώς ψευδείς και ανυπόστατες.
             Για την κατηγορία της εξύβρισης, το δικαστήριο δεν εξέτασε καν αν το αδίκημα είχε διαπραχθεί, λόγω της παραγραφής του (Ν. 4043/2012).
             Υπενθυμίζουμε στους Ενεργούς Δημότες ότι αμφότεροι οι μηνυθέντες από τον κ. Νικολάου (Δήμαρχος και τ. Αντιδήμαρχος) αρνήθηκαν να του ζητήσουν συγνώμη επ’ ακροατηρίου (όπως επίμονα επιζητούσε, προαισθανόμενος προφανώς την αθωωτική απόφαση), προκειμένου ο κ. Νικολάου να αποσύρει τη μήνυσή του. Προτίμησαν να δικαστούν για να αποδειχθεί η αθωότητά τους (η οποία και αποδείχθηκε με την ομόφωνη απόφαση του Δικαστηρίου).
             Τέλος, επισημαίνουμε ότι μας προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Ενεργοί Δημότες του κ. Δημ. Νικολάου επανέρχονται στο θέμα της διαθήκης με ανακρίβειες και παραπλανητικές ερμηνείες καθώς και το ότι κυκλοφόρησαν το Δελτίο τους (με «κατηγορίες» κατά του Δημάρχου) στις 9 τρέχοντος μηνός, μη σεβόμενοι ότι ο Δήμαρχος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και, επομένως, έχει αντικειμενική δυσχέρεια να ασχοληθεί περισσότερο με τους ισχυρισμούς τους. Ας είναι, όμως (!!). Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μάθουν τους βασικούς κανόνες πολιτικής συμπεριφοράς. Μέχρι να τους μάθουν, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές.

Εκ του Γραφείου Τύπου
του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου