Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ κ. ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ;


Aυτά τα ερωτήματα τα εξέτασε η κ. Καλλιοντζή πριν στείλει στον Εισαγγελέα την κ. Βαλιάνου; Όχι!!! Για εκείνη λες και ήταν προειλημμένη απόφαση να σταλεί στη Δικαιοσύνη η Ζωζώ Βαλιάνου. 
Οδηγός της ήταν το μήνυμα Στάϊκου στο facebook. Αυτό της αρκούσε.
Τα παρακάτω ερωτήματα, τα οποία θα κληθεί όμως να απαντήσει στο Δικαστήριο, τα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων:

Δηλαδή τι μας λέει η κ. Καλλιοντζή. Ότι η κ. Βαλιάνου ξύπνησε ένα πρωί και πήγε στον κ. Στάικο και του πήρε ένα μεγάλο ποσό. Δεν πήγε να ζητήσει το ποσό από κάποιον στην Κοζάνη που  ίσως δεν θα το μάθαινε κανένας, αλλά πήγε στο "διπλανό τετράγωνο"  και όχι σε οποιονδήποτε τυχαίο αλλά στον κ. Στάικο, γνωστό σε όλους  για την  έντονη κοινωνική παρουσία στον Χολαργό και Παπάγο και τους άπειρους γνωστούς. Πήγε λοιπόν η κ. Βαλιάνου  μέσα στο γραφείο του όπου ο κ. Στάϊκος είχε και μάρτυρες, και δεν φοβήθηκε ότι αυτό μπορεί να γίνει γνωστό στα επόμενα 5 λεπτά, έστω και από τύχη. 
Και αφού δεν έγινε γνωστό ξαναπήγε και δεύτερη φορά όπου τότε… έβαλε στο κόλπο και τη συντάκτρια της επιστολής και της είπε: «πάμε να κλέψουμε τον κ. Στάικο». 
Ποιος ήταν η κ. Βαλιάνου κυρία Καλλιοντζή; Ο Άλ Καπόνε ή ο πανίβλακας του χωριού; Πήγε να κάνει την ...μεγάλη μπάζα χωρίς να πάρει ούτε τη στοιχειώδη προφύλαξη; ε; ε; Τι σκεφτήκατε απ'όλα αυτά; Θέλατε μόνο να συγκαλέσετε έκτακτο ΔΣ για να πείτε ότι έπρεπε να σταλεί με συνοπτικές διαδικασίες η Βαλιάνου στον Εισαγγελέα;

Όλα θα βγουν στη φόρα και θα αποκαλυφθούν πολλά.
Αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους. Όποια βρωμιά υπάρχει θα αποκαλυφθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου