Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ: ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΝΟΥ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ!!!

Αυτοί που το παίζουν τιμητές των πάντων, αυτά τα θλιβερά υποκείμενα του διαδικτύου που βγήκαν από τις τρώγλες τους για να διαδραματίσουν τοπικό ρόλο, δείχνουν τα πιο ποταπά ένστικτά τους. Μίσος κατά του ανθρώπου. Είναι λασπολόγοι, κοινοί συκοφάντες, υβριστές του χειρίστου είδους. Ναι, αυτοί οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου, είχαν αναρτήσει σωρεία δημοσιευμάτων σε βάρος της Ζωζώς Βαλιάνου, με τα οποία ζητούσαν την κεφαλή επί πίνακι της Μεγάλης Κυρίας του "Αντιγόνη Ζουρούδη. Και όχι μόνον αυτό: επικροτούσαν το γεγονός ότι έσυραν την κ. Βαλιάνου σε δίκη ανεξάρτητα από την βαριά κατάσταση της υγείας της. Αυτά τα σκοτεινά άτομα που είναι κρυμένα πίσω από την κουκούλα τους, φαίνεται πως εδώ και λίγες ώρες, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την δίωξη της κας Βαλιάνου, έχουν αποσύρει τις βδελυρές και συκοφαντικές αναρτήσεις τους. Αυτοί που κάνουν τους τιμητές των πάντων, φέρθηκαν ως δήμιοι και συκοφάντες της βαριάς άρρωστης κας Βαλιάνου. Έχουμε κρατήσει τα δημοσιεύματά τους και σας τους παραδίδουμε στην χλεύη και την περιφρόνηση, για να ξέρετε τι ποιότητας άτομα βρίσκονται πίσω από το κουκουλοφορικό μπλοκ. 
Ιδού τι αισχρά  έγραφαν και την Μεγάλη Κυρία Ζωζώ  Βαλιάνου, χωρίς να αισθάνονται ίχνος ντροπής:


"Το 2007, η κα  Ζωζώ Βαλιάνου, τότε Πρόεδρος του ιδρύματος Ζουρούδη, ζήτησε από το Μπάμπη Στάικο €10.000 για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα πήρε και του απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και μάλιστα,
ιδιόχειρη.

Το 2008, του ζήτησε άλλα €10.000 και πάλι εστάλη επιστολή, αυτήν τη φορά, δακτυλογραφημένη.

Το 2009, του πήρε άλλα €12.000, αλλά αυτήν τη φορά δεν υπήρξε καν επιστολή. Μετά δεν ξαναζήτησε, πιθανότατα διότι παρέδωσε την Προεδρία στην κα Καλιοντζή.

Hint: Μη θυμηθούμε το μαλιοτράβηγμα Καλιοντζής και συζύγου Τίγκα για την Προεδρία. Δεν υπονοούμε τίποτα, αλλά τέτοιο σκοτωμό για ένα Σύλλογο της πλάκας, πρώτη φορά βλέπουμε... Ίσως ο μόνος λόγος να είναι οι ψήφοι, που και πάλι δεν τις τιμά. Να θυμίσουμε στην παρέα, ότι την τελευταία φορά που είχε κατέβει η Βαλιάνου για Δημοτικός Σύμβουλος, πήρε 160 σταυρούς και κατετάγει 29η, στους 37... Σιγά το Σύλλογο με τις πολλές ψήφους...
 €32.000 πήρε η κα Ζωζώ, ουσιαστικά, μέσα σε 2 χρόνια, για... φιλανθρωπίες. Do the math. Βέβαια, η έννοια της φιλανθρωπίας είναι ευρύτερη, συνεπώς υπό μία έννοια "φιλανθρωπία" έκανε η γυναίκα, αλλά ας δούμε τα γεγονότα, αναλυτικά:

Πριν μερικούς μήνες, ο Μπάμπης Στάικος, προσπαθώντας να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούσαν ότι κάνει δωρεές μόνο στον Παπάγο, ανέφερε ότι έχει προσφέρει και στο Χολαργό και συγκεκριμένα, στο Ίδρυμα Ζουρούδη.

Το σχετικό κείμενό του υπέπεσε στην αντίληψη της
νυν Προέδρου του Ιδρύματος, κας Ντίνας Καλιοντζή, η οποία αντέδρασε άμεσα, αμφισβητώντας τις συγκεκριμένες δωρεές.

Μάλιστα, πήγε στο γραφείο του κου Στάικου, μαζί με τα βιβλία εσόδων εξόδων του Ιδρύματος, όπου πράγματι τα συγκεκριμένα ποσά ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ!

Μαγικό; Απίστευτο και όμως, Χολαργιώτικο! Ποιος το περίμενε...

Φυσικά, ο Στάικος είχε στα χέρια του τις επιστολές της Βαλιάνου, τις οποίες, όταν είδε η Καλιοντζή, παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό.

Μπορεί κάποιος να γουστάρει ή όχι την Καλιοντζή, αλλά το μόνο που δεν μπορεί κανείς να της προσάψει είναι η μη τιμιότητα, σε θέματα οικονομικής φύσεως.

Όπως ήταν, λοιπόν, λογικό η κα Ντίνα αυτομάτως θέλησε να κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί το πού πήγαν τα -πολλά, ομολογουμένως- χρήματα.

Ο Μπάμπης Στάικος της απήντησε ότι δεν θα ήθελε να
δοθεί δικαστική έκταση στο θέμα και ότι αν προχωρήσει η υπόθεση ο ίδιος δεν θα αναμειχθεί, καθώς η κα Βαλιάνου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη ηλικία, με κλονισμένη υγεία, αλλά και διότι αυτός έδωσε τα χρήματά του με αγάπη, ασχέτως αν αυτά κατέληξαν σε τσέπες ή πραγματικά, σε φιλανθρωπίες.

Το Κλισιοσκόπιο διαφωνεί κάθετα με αυτήν τη θέση του κου Στάικου, πρώτον διότι η ηλικία και η υγεία της Βαλιάνου δεν έχει καμία σχέση με το πού πήγαν τα χρήματα. Κατά δεύτερον δε, τι πάει να πει: "Έδωσα τα χρήματα με αγάπη και δεν θα ψάξω πού πήγαν"; Δικαίωμά του να μη θέλει να καταδικαστεί κάποιος, αλλά δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεται να μάθει τι παίζεται στην πιάτσα, ώστε την επόμενη φορά η δωρεά του να πιάσει τόπο; Δεν πρέπει να ενημερωθούμε και όλοι εμείς για το ποια είναι τα λαμόγια στην περιοχή που μας πλησιάζουν ή προσπαθούν να μας επηρεάσουν;
 Και φτάνουμε στο ωραίο: Μόλις ο Καραμανέας πληροφορήθηκε ότι η Καλιοντζή θέλει να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, πήρε διακόσια τηλέφωνα το Στάικο, πανικόβλητος, εκλιπαρώντας τον να μην προχωρήσει το θέμα.

Hint: Καραμανέας και Καλιοντζή έχουν, επίσης, τσακωθεί για το θέμα των προεκλογικών της φυλλαδίων.

Και ερωτούμε: Έστω ότι η Βαλιάνου, είχε όντως δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπίες, χωρίς εισαγωγικά, αλλά ήταν κάκιστη στα λογιστικά και ξέχασε, βρε
αδελφέ, υπέργηρη γυναίκα, να ενημερώσει τα βιβλία του Ιδρύματος. Τι τον κόφτει, ακριβώς, τον Καραμανέα; Η υστεροφημία της; Την ήξερε και από χτες τη Βαλιάνου; Μάνα του είναι ή αδερφή του και κόπτεται τόσο πολύ; Στην τελική, ας ερχόταν να μας πει ότι τα έδωσε υπέρ του τάδε σκοπού και ας μην είχε αποδείξεις.

Από την άλλη, έστω ότι η Βαλιάνου τα έφαγε ή της τα έφαγαν ορισμένοι επιτήδειοι. Τι τον ξανακόφτει τον Καραμανέα, αν δεν έχει προσωπικούς λόγους να θαφτεί η υπόθεση ή αν δεν θέλει να προστατεύσει δικούς του ανθρώπους; Τι ανησυχεί, μην πάει φυλακή η κα Ζωζώ στα 243 της; Δεν πάει, εκ του Νόμου.
 Αυτά, διότι κάποιοι, ακόμη και σήμερα, απορούν, πώς πλήρως αποτυχημένοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν να φάνε, βρίσκουν τρόπο να "κινούνται" οικονομικά και να βρίσκονται στο προσκήνιο, όταν όλοι οι νορμάλ, είναι καταχρεωμένοι και κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον.

Για να δούμε, τώρα, θα ξαναβγεί ο Μάκης να στηρίξει το "φίλο" του ή θα το βουλώσει για να μη θεωρηθεί συνένοχος, καθώς κάνει μπαμ ότι, όποιος φωνάζει σε αυτήν την ιστορία, έχει λερωμένη τη φωλιά του;

Σας παρακαλούμε, κάντε μας μία μήνυση και για αυτό
το θέμα, διότι πάρα πολύ θέλουμε να φτάσει αυτή η δίκη στο ακροατήριο, όσο ακόμη είναι ζωντανοί εκείνοι που μπορούν να μας διαφωτίσουν.

Όσο για την κα Καλιοντζή, την προτρέπουμε να μη συμμεριστεί τους συναισθηματισμούς του Στάικου, στο συγκεκριμένο θέμα, διότι, για τον κύριο Μπάμπη, το πολύ πολύ να πουν κάποιοι ότι πιάστηκε πάλι κότσος. Η ιδία, όμως, όσο δεν προχωράει η υπόθεση, στο τέλος θα κατηγορηθεί από τα μέλη της και την κοινωνία του Χολαργού, ότι το κουκούλωσε, λόγω ιδίου συμφέροντος. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά, όταν έρχονται και εκλογές και όταν ΟΛΟΙ οι αντίπαλοί της, ήδη αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, βγάζουν το Κλισιοσκόπιο φωτοτυπίες..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου