Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΣΕΞΙ ΜΙΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!!

   Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΣΟΡΤΣ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗ...ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!
"Καταγράφουμε όλα τα επικίνδυνα σημεία στο οδικό περιβάλλον: από μια γλάστρα που είναι σε ένα μπαλκόνι, μέχρι ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο ή μια λακκούβα στο δρόμο ή ένα stop που δεν φαίνεται γιατί δεν έχουν κλαδευτεί τα δέντρα. Συνιστούμε σε αυτούς που παραβιάζουν τους κανόνες να μην τους παραβιάζουν διότι μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα ή τον θάνατο κάποιου ανθρώπου".
Τα παραπάνω είπε ο διοικητής τροχαίας Αγίας Παρασκευής, απαντώντας στο ερώτημα γιατί η τροχααία έχει ειδοποιήσει τους Δήμους να κατεβάσουν τις επιγραφές των καταστημάτων. 
Κι εμείς τον ρωτάμε: Κύριε Διοικητά οι σέξι γυναίκες, σαν την εικονιζόμενη που κυκλοφορούν στη μέση του δρόμου με καυτά μίνι και καυτά σορτς δεν αποτελούν κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς; Τον μεγαλύτερο κίνδυνο αποτελούν και μάλιστα έχουν γίνει και ατυχήματα για τέτοιες εντυπωσιακές καλλονές καταμεσής του δρόμου. 
Κι εσείς κύριε διοικητά προτιμάτε να κατεβάσετε την αναρτημένη επιγραφή του ψιλικατζίδικου από το στενάκι της γειτονιάς; 
Και την ...εξαφανισμένη φούστα από τα οπίσθια των προκαλούντων την προσοχή των οδηγών, ποιος θα την κατεβάσει; Παρδόν, ποιος θα της απαγορεύσει να κυκλοφορεί έτσι επικινδύνως στους δρόμους;
Εμπρός λοιπόν, αφού θέλετε ννα ερμηνεύσετε σωστά το νόμο για τις υπαίθριες επιγραφές, δείτε εδώ ποιες ευθύνονται για τα ατυχήματα στους δρόμους. Ακόμη και στα στενά σοκάκια!   






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου