Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεατρική Παράσταση Αλληλεγγύης
για την Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

            Η θεατρική ομάδα του Πρότυπου Ωδείου Ανατολικής Αττικής (Ω.Π.Α.Α.) παρουσιάζει την κοινωνική σάτιρα « Τα σκουπίδια στο Ψυγείο », το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου, σε κείμενο και σκηνοθεσία της Λίλιαν Καλλίτση.
            Η παράσταση ανεβαίνει για πρώτη φορά και συμμετέχουν οι ηθοποιοί Αθανασία Παλασκώνη, Δήμητρα Νιφοράτου, Ελένη Λυγεράκη, Λίλιαν Καλλίτση, Χριστίνα Καφαντάρη. 
 Ο θίασος Ω.Π.Α.Α. ιδρύθηκε το 2004 στο Πρότυπο Ωδείο Ανατολικής Αττικής υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Καφαντάρη, με στόχο την παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων για κοινωφελείς σκοπούς και για την στήριξη, μέσω αυτών, ευπαθών ομάδων.
            Σκοπός των παραστάσεων είναι η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας. Για τον λόγο αυτό, αντί εισιτηρίου, καλούμε τους θεατές να φέρουν κυρίως είδη καθαριότητας και είδη προσωπικής υγιεινής, καθώς το κοινωνικό παντοπωλείο διαθέτει αρκετά τυποποιημένα προϊόντα τροφίμων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνουν και αυτά δεκτά.
            Σας περιμένουμε να χαρείτε την παράσταση και παράλληλα να στηρίξετε με την προσφορά σας τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.   
Πληροφορίες: τηλεφωνικό κέντρο Δημαρχείου 213-2002801
Ο Δήμαρχος                                                                          
Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου