Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΛΗΤΕΙΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΙ! ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΝΟΜΟΣ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ:
 
Ζούμε σε καθεστώς χούντας! Ένας νόμος που ουσιαστικά αφορά τις μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας οι οποίες έγιναν αφορμή να χαθούν ανθρώπινες ζωές, τον εφααρμόζουν για τα ψιλικατσίδικα της γειτονιάς, μέσα σε σοκάκια, ακόμη και αν το κατάστημα βρίσκεται στο υπόγειο! 
Πώς ρε διάολε θα ανακαλύψουν οι περαστικοί το μαγαζί; Ψάχνοντας στον χάρτη ή με τον φακό τη νύχτα; Δεν δικαιούται ο καταστηματάρχης να έχει μια επιγραφή έξω από το μαγαζί του; "Όχι" λέει ο νομοθέτης, "να πάει να πνιγεί". 
Αλλά ο νομοθέτης  φαίνεται "τά'κανε πλακάκια" με τα βενζινάδικα, τα νοσοκομεία, τις κλινικές! Αυτές οι επιχειρήσεις εξαιρούνται του νόμου. Οι κατά τεκμήριο πιο επικίνδυνες επιγραφές, οι οποίες αποσπούν αμέσως την προσοχή διερχόμενου οδηγού, αυτές επιτρέπεται να είναι αναρτημένες στους δρόμους! 
Μιλάμε για νόμο που λες και φτιάχτηκε από τροϊκανούς! Πατρίκιοι και πληβείοι! 
Οι δήμοι λοιπόν έλαβαν εντολή από το αρμόδιο Υπουργείο να αποδώσουν λογαριασμό στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα. Πόσες πιννακίδες ξήλωσαν και εφόσον δεν ξηλώσουν οι ιδιοκτήτες τις πινακίδες τους να επιβάλουν πρόστιμα οι Δήμοι! 
Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις οι οποίες θυμίζουν καθεστώτα. Ούτε επί Παπαδόπουλου δεν γίνονταν αυτά! 
Και αναρωτιέται κανείς. Γιατί τέτοια πρεμούρα; Γιατί για παράδειγμα το υπουργείο και οι Δήμοι δεν εφαρμόζουν πρώτα το νόμο στις επιχειρήσεις που έχουν καταλάβει τις πρασιές, φαινόμενο που διαρκώς επεκτείνεται; Γιατί απευθύνονται ειδικά στα ψιλικατζίδικα και τα φω-μπιζού καταστήματα; 
Επειδή θέλουν να τα κλείσουν. Η τρόικα έχει βάλει στόχο όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυτό κάνουν με λύσσα οι εδώ, που θέλουν να είναι αξιόπιστοι απέναντί τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου