Τρίτη 9 Απριλίου 2013

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ END-ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ...

 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! 


"Μην ασχοληθείτε ξανά μαζί μου. Θα κάνω αγωγές, θα ζητήσω τουλάχιστον...
5-6 εκατ. ευρώ και θα τα δώσω στους φτωχούς".
Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε σήμερα, μέσα από την εκπομπή του, στις κατηγορίες του Εμμανουήλ Λαμπράκη (εδώ) ότι έχει χρηματιστεί από διαφημιστική εταιρεία για να μην προβάλλει το ζήτημα Σώρα, αυτό που αφορά στα 600 δισ. ευρώ και με τα οποία ο κ. Σώρρας μπορεί να σώσει την Ελλάδα.
Ο Εμμανουήλ Λαμπράκης είναι ο πρόεδρος της οργάνωσης που εμφάνισε τα ακάλυπτα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου των 600 δισ. και μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του κ. Βαλσαμάκη και κ. Αμάραντο, κατηγόρησαν τον Γιώργιο Παπαδάκη, σε ραδιοφωνική εκπομπή (διαδικτυακό ραδιόφωνο ART FM Κύπρου) ότι χρηματίστηκε. Στην εκπομπή, που μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου (εδώ), αποδόθηκαν βαρύτατες ευθύνες για την υποβάθμιση του θέματος των 600 δισ. στον ίδιο το δημοσιογράφο, στην επίσης δημοσιογράφο Μαριάνα Πυργιώτη, στο Ίδρυμα Καραμανλή και στον βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.
"Θα κάνω αγωγές κι εδώ και στην Αμερική και στην Κύπρο και όπου αλλού με κατηγορήσατε", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και "δεν δέχομαι την συγγνώμη σας".
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου