Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΝΕA ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΑΠΟ SIEMENS-INTRACOM

Πώς το νήμα της διαπλοκής Siemens-Intracom έφερε στην Πρωθυπουργία τον Σαμαρά που βάζει ταφόπλακα στην Ελλάδα και στον λαό.
Η κυβέρνηση Ράλλη αρχικά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη στη συνέχεια έβαλαν εμπόδια στην εφόρμηση της Siemens στην κρατική μηχανή της Ελλάδος και στο λάδωμα του πολιτικού συστήματος. Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ όμως και συγκεκριμένα του Ανδρέα Παναδρέου τόσο στα 1981 όσο και την μετά την πτώση Μητσοτάκη, άνοιξαν διάπλατα το δρόμο στη Siemens και στην Intracom για το μεγάλο πάρτυ που σάρωσε τα πάντα. 
Διαβάστε αύριο για τον ρόλο του Σήφη Βαλυράκη (φωτό με τον Τσουκάτο που μετέφερε 1 εκατομμύρια μάρακ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ) που ουσιαστικά ήταν ο...κουμπάρος στο ...γάμο Siemens-Intracom. Παρ' όλα αυτά τον έβαλαν Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens!!! Λες και έβαλαν το...λύκο να φυλάει τα πρόβατα! 
Και βεβαίως πώς φτάσαμε στο σήμερα που τα ηνία της χώρας πήρε ο Σαμαράς το...καλό παιδί της Γερμανίας, ο δεμένος από τη Siemens που βάζει ταφόπλακα στην Ελλάδα. 
Το ρεπορτάζ δημοσιεύεται στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" και θα δημοσιευτεί κι εδώ αύριο το απόγευμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου