Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ 
ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ   
  Τα… προικιά της γερμανικής εταιρείας στο πολιτικό σύστημα!


·      Ακουστικά βαρηκοΐας, πλυντήρια-στεγνωτήρια, βραστήρες αυγών, καφετιέρες έως και είδη λαϊκής-παραδοσιακής τέχνης …λάδωναν επί έτη τους πολιτικούς ολετήρες!


Η κόρη του Ιωάννη Βουλπιώτη, Ιζαμπέλα Παλάσκα εξέδωσε βιβλίο με τον τίτλο "Άγγελος ή Δαίμονας" το οποίο αναφέρεται στον πατέρα της, τον πρώτο Γενικό Διευθυντή της Siemens στην Ελλάδα, τον πρώτο "Χριστοφοράκο" της εποχής. Σε αυτό το βιβλίο υπάρχει ένα απόσπασμα για τους πολιτικούς που λαδώνονταν από τη Siemens. Διαβάστε το και θα καταλάβετε πολλά για τους πολιτικούς που μας διαφεντεύουν και σήμερα:  

"Αυτή η αλλοίωση της προσωπικότητας..  Έχουν αξιώσεις περίπλοκες, οι οποίες ξεκινούν από μεγάλα χρηματικά ποσά και φτάνουν μέχρι συνδυασμένα αιτήματα για παροχές ακινήτων, πακέτα μετοχών, αφανείς χρηματοδοτήσεις δράσεων, προσλήψεις στελεχών και ό,τι άλλο σκεφτούν, ακόμη και την επαγγελματική προώθηση των παιδιών τους.
Αλλά σ’ αυτά ο Βουλπιώτης είχε γίνει ειδικός, καθώς παρόμοια ίσχυαν και σε άλλες χώρες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Του άρεσε αυτή η μετάλλαξη των γνωστών πολιτικών, που στο προσκήνιο έδειχναν βαριές κι ατσαλάκωτες προσωπικότητες, αλλά όταν διαπραγματευόταν εξωδίκως μαζί τους για το τι θα επωφεληθούν προσωπικά και βέβαια παράνομα, τους έβλεπε να γίνονται ευτελή ανθρωπάκια και να χάνουν ως διά μαγείας την αίγλη τους, την παγκοίνως αναγνωρισμένη αίγλη τους. Και αφού η δωροδοκία γινόταν πράξη, ο Βουλπιώτης επανερχόταν χαιρέκακα μ’ ένα ασήμαντο δωράκι, ‘‘συμβολικού χαρακτήρα’’, όπως τους έλεγε δήθεν για να μην τους προσβάλει: ένα ασυνήθιστο μοντέλο τηλεφωνικής συσκευής, ας πούμε, ή ένα επιτραπέζιο αντικείμενο, ένα σουμέν με μονόγραμμα, έναν πενοστάτη ή ένα ηλεκτρικό ρολόι τοίχου. Φυσικά, αν επρόκειτο για πρωτοκλασάτο κυβερνητικό στέλεχος, τα δώρα μπορούσαν να είναι ένα πλήρες δειγματολόγιο των ηλεκτρικών συσκευών που παρήγε το συγκρότημα".



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου