Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΝΟΣ ΔΕΝΔΡΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ

Στην κουφάλα ενός δέντρου στην περιοχή Λουτρά Καβάλας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία για την υπόθεση της εξαφάνισης της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά.
Την περιοχή στην οποία θα έπρεπε να επικεντρωθούν οι έρευνες υπέδειξε στους αστυνομικούς ο πρώην εργοδότης του Μάριον. Όπως είπε στους αστυνομικούς τα Λουτρά Καβάλας ήταν εκεί όπου πήγαινε συνήθως τα πρόβατα.
Αυτή ήταν η δεύτερη και καθοριστικότερη συμβολή του πρώην εργοδότη του 23χρονου στη σύλληψη του Αγιάζι. Το βράδυ της Πέμπτης τον είχε πείσει να έρθει από το σπίτι του για να του δώσει φαγητό αλλά παρά την ενέδρα που του έστησαν οι αστυνομικοί, ο 23χρονος κατάφερε να ξεφύγει καθώς τους αντιλήφθηκε έγκαιρα αν και υποχρεώθηκε να αφήσει πίσω του τη μικρή Χριστίνα.
Η 13χρονη, πάντως, από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς το βράδυ της Πέμπτης επιμένει ότι πήγε στην Καβάλα με τη θέλησή της και δεν έπεσε θύμα απαγωγής από τον 23χρονο. «Πήγα με τη θέλησή μου. Μην τον κυνηγάτε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η ανήλικη, η οποία κράτησε πεισματικά κλειστό το στόμα της όταν ρωτήθηκε πού χώρισαν οι δρόμοι τους, θέλοντας να τον προστατεύσει από τη σύλληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με τη θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε ο Μάριον. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δε γνωρίστηκαν στο Facebook πριν από δύο χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, η 13χρονη και ο 23χρονος διατηρούσαν επαφές μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.
Η 13χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με τον Αγιάζι, την περασμένη Δευτέρα, στην Καβάλα, όπου είχαν δώσει ραντεβού. Ταξίδεψε μάλιστα μόνη της από την Αθήνα μέχρι εκεί με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.
Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους εξαφανίστηκαν στο Παγγαίο. Κοιμόντουσαν στην ύπαιθρο και ζούσαν χάρη στο φαγητό που τους έδινε ο πρώην εργοδότης του 23χρονου.
Η αστυνομία είχε εντοπίσει από το βράδυ της Δευτέρας το στίγμα του κινητού της 13χρονης στην περιοχή των Λουτρών, όταν εκείνη τηλεφώνησε στην καλύτερή της φίλη για να την καθησυχάσει πως είναι καλά. Δεν μπορούσαν να τους βρουν όμως, γιατί ο 23χρονος γνώριζε πολύ καλά την περιοχή.
Η Χριστίνα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις, ενώ κοντά της βρίσκονται και συγγενείς της.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου