Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

50 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Φτωχή, άνευρη και ολιγόλεπτη η διαμαρτυρία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και τοπικών φορέων για το λουκέτο που μπαίνει στο ΙΚΑ Χολαργού, από την ερχόμενη Δευτέρα! 
50 νοματαίοι όλοι κι όλοι που γέμιζαν την μισή αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου! 
Αυτή είναι η κατάντια μας, αυτός είναι Έλληνας για τον οποίο πια οι πάντες έχουν καταλάβει ότι είναι μεγάλος υπναλαίος. Του παίρνουν τα πάντα, τον αφήνουν ξεβράκωτο και από κοινωνική ασφάλιση αλλά δεν γκρινιάζει για τίποτε!
Καλά να πάθει. Σε λίγο θα του πάρουν το σπίτι, μπορεί να του πάρουν και τη γυναίκα ή την κόρη, να τις στείλουν στα ...γερμανικά χαρέμια αλλά σαν...μακάκας θα κάνει μόκο!!!
Τι κι αν φώναξαν και διαμαρτυρήθηκαν από το μικρόφωνο οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων; Τι κι αν διαδήλωσαν την πρόθεσή τους να παλέψουν για τη διατήρηση του ΙΚΑ; Ούτε και οι ίδιοι δεν το πίστευαν!!!
Ξέρουν ότι η τυραννία του ΔΝΤ και των ντόπιων εντολοδόχων τους, θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου. 
Του Έλληνα ο τράχηλος και ζυγό υπομένει και βουλωμένο το στόμα έχει. 
Και η ζωή μέσα στο ευρώ, με τις εντολές της Μέρκελ και τις αυτοκτονίες, συνεχίζεται λες και δεν τρέχει τίποτε!

Στις φωτό: Στο βήμα η κ. Πολυκαλλά, ενώ την ακούν 50 νοματαίοι όλοι κι όλοι και την απαθανατίζει μία τηλεοπτική κάμερα! Η διαμαρτυρία έλαβε χώρα και τελείωσε σε λίγα λεπτά. Το ΙΚΑ Χολαργού όμως βάζει λουκέτο και μια περιοχή 100.000 κατοίκων θα ...γυρίσει πολλά χρόνια πίσω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου