Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟY! ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ...

 Σε λίγες μέρες μπαίνει λουκέτο και στη ΔΟΥ Χολαργού!  Μήπως οσονούπω δούμε και λουκέτο στο Δήμο;


Η τρόικα διοικεί και αποφασίζει για τα πάντα στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για όλους τους Δήμους οι άρχοντες των οποίων εχουν καταστεί απλοί θεατές του ξηλώματός τους. Η τρόικα αποφασίζει για τη καταστροφή των κοινωνικών και δημόσιων υπηρεσιών των δήμων. Κατ΄αυτό τον τρόπο γυρίζει τους δήμους δεκαετίες πίσω,  όταν αναγκαζόσουν να διανύσεις δεκάδες χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθείς. 
Σε λίγες μέρες, μετά το ΙΚΑ Χολαργού, βάζει λουκέτο και η εφορία της πόλης, όπως αποκαλύψαμε εδώ    η οποία μετακομίζει στην Παλλήνη, όπου συνενώνεται με άλλες τρεις εφορίες. Με τον ρυθμό αυτό, δεν αποκλείεται η τρόικα να βάλει λουκέτο και στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, αποφασίζοντας αυθαίρετα (όπως πάντα) να συνεννωθεί με άλλους δήμους ή να υπαχθεί στο Δήμο της Αθήνας! 
Η Ελλάδα χωρίζεται σε καντόνια, επειδή έτσι γουστάρει στους δανειστές-τοκογλύφους. 

Οι Έλληνες και οι τοπικοί άρχοντες είναι απλοί παρατηρητές-θεατές. 
Τι και αν διαμαρτύρονται ή κάνουν συγκεντρώσεις με πλακάτ; Η κυβέρνηση και η τρόϊκα τους γράφουν κανονικά στα α@@α τους! 
Δείτε το κλείσιμο του ΙΚΑ Χολαρργού που επισημοποείται με τις φωτογραφίες που σας δείχνουμε. Φορτηγά μετέφεραν έπιπλα, αρχεία μεταφέρονται σε αυτοκίνητα με καροτσάκια του Σκλαβενίτη κ.λ.π.

Κλάψτε κύριοι. Κλάψτε κι εσείς κ.κ. Ξύδη (νυν Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού) και Νικολάου (πρώην Δήμαρχος Χολαργού), διότι με πάθος και χωρίς σύνεση στηρίξατε δημοσίως τον Σαμαρά. Παρασύρατε κόσμο και κοσμάκη, διοργανώνατε συγκεντρώσεις, σπάσατε τα τηλέφωνα για να πείθετε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον Σαμαρά για Πρωθυπουργό! Και τι καταφέρατε; Εκλέξατε έναν δωσίλογο και έναν Πρωθυπουργό που βάζει λουκέτο στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου