Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η ΓΛΥΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

 Είναι η πιο εντυπωσιακή και γλυκιά, επώνυμη Κύπρια. Μας εκπροσώπησε πέρσι και στη Eurovision και ήταν πολύ καλή, άσχετα αν δε ανέβηκε με το τραγούδι της σε υψηλή θέση. 
Όπως πληροφορούμαστε από το wikipedia, η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12 Μαίου του 1989 στο Παραλίμνι[1] και μεγάλωσε στο Φρέναρο της Επαρχίας Αμμοχώστου.[2] Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα της ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.[1]
Κατά την διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ (University of Surrey) της νότιας Αγγλίας στην Μουσική και στην Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), εργάστηκε για ένα χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.[1] Έγινε ευρύτερα γνωστή έπειτα από την συμμετοχή της στον 2ο κύκλο του μουσικού διαγωνισμού Χ-Factor στην ελληνική τηλεόραση. Έπειτα από την αποχώρηση της, δέχτηκε πρόταση από τον παρουσιαστή της εκπομπής Σάκη Ρουβά για συνεργασία. Έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη, την Τάμτα, τον Σάκη Ρουβά του Πειραιά και άλλους καλλιτέχνες.[3] Το 2010 ήταν υποψήφια στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, αλλά η συμμετοχή της ακυρώθηκε όταν διέρρευσε το τραγούδι της συμμετοχής της "Tables are turning" στο διαδίκτυο, γεγονός που θεωρήθηκε πως θα αδικούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες πριν από την προβλεπόμενη επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών από την ΕΡΤ. 
Το 2012 με τηλεοπτική ψηφοφορία, εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το Aphrodisiac.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου