Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΜΠΟYΡΔΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...


stournaras22
ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ...
Βιβλίο θα τυπώσουμε με τις μπουρδολογίες- σαχλαμάρες του Στουρνάρα.Το χειρότερο είναι ότι όλες αυτές τις αηδίες τις λέει μπροστά σε εκπροσώπους του Τύπου (τον παίρνουν στα σοβαρά και τις μεταδίδουν, χειραγωγώντας έτσι την κοινή γνώμη) αλλά και στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Μίλησε λοιπόν ο άνθρωπος αυτός  για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup. Και τι είπε; Είπε λοιπόν ότι επειδή μας έδωσαν οι δανειστές-τοκογλύφοι την δόση των 7,5 δις ευρώ αποκτήσαμε την...αξιοπιστία μας!!! Δεν λέει όμως ο τύπος αυτός που προσποιείται και τον οικονομολόγο, ότι τη δόση την πήραμε για να πληρωθεί ομόλογο που έσκαγε στην ΕΚΤ! Δεν λέει ότι οι δανειστές δεν μας άφησαν να χρεωκοπήσουμε και ότι μας έδωσαν τα 7,5 δις ευρώ για να τα πάρουν πίσω την ίδια ώρα και να εξοφλήσουν το ομόλογο! Δεν λέει αυτός ο καραγκιοζοπαίκτης της οικονομίας ότι τα χρήματα αυτά δεν πάνε στην ανάπτυξη της οικονομίας αλλά επιστρέφουν με πανωτόκια στα χέρια των δανειστών!
"Ανακτήσαμε την αξιοπιστία μας στους εταίρους"! Έχεις δει πουθενά πολιτικό να επιχαίρει γιατί, λεει, ανέκτησε την εμπιστοσύνη των οικονομικών δολοφόνων του; Ρε, τον Γούκο, τον θυμάσαι; Από τα Γιάννενα, στην δεκαετία του '80 τον έδειχναν όλα τα κανάλια ως τον μεγάλο εγκληματία-απατεώνα, που έκλεβε το μονοπώλιο των τραπεζών, κάνοντας τον τοκογλύφο.Αυτός ο κατακημένος Γούκος έπαιρνε επιτόκιο 5-6%.  Σήμερα όμως, στους γκάγκστερς της τοκογλυφίας της Ευρώπης, ο Στουρνάρας επιθυμεί να είναι αξιόπιστος!!!
Κι επειδή το Eurogroup, δήλωσε ότι «η Ελλάδα ανακτά με ταχύτητα την ανταγωνιστικότητά της», ο Στουρνάρας (στούρνος οικονομολόγος) ανακοίνωσε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ότι η οικονομία μας παίρνει μπρος και ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο της χώρας από την κρίση!!!
Μπούρδες στο τετράγωνο! Αυτός ο τύπος, με δηλώσεις του αέρα, με φούσκες των τοκογλύφων και ανακοινώσεις των οικονομικών δολοφόνων, κάνει οικονομική πολιτική ! Είναι απίστευτος! Θα έρθει η...ανάπτυξη με πομφόλυγες του Στουρνάρα. Αφού πήραμε τη δόση, έρχεται η ανάπτυξη!!!
Πού το βρήκανε αυτό το στουρνάρι ρε;;
panousis-papasΤο "Μπουρδολογιών Στουρνάρα το ανάγνωσμα" θα έχει συνέχεια. Είπαμε, θα βγάλουμε βιβλίο.
Πρόσχωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου