Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΙΣΤΙΚΟ!



 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!
Κοιτάξτε τους και τους τέσσερις. Ειδικά τα τρία πρώτα... μπουμπούκια της τρικομματικής συμφοράς. “Τρώγονται” τόσες μέρες  τώρα για τον αντιρατσιστικό νόμο, την ώρα που η Τουρκία μαγειρεύει την επίθεσή της στην Ελλάδα. Ρε λαμόγια του ευρώ και της εθνικής καταστροφής, δεν χαμπαριάζετε το τι εξυφαίνετε στη Θράκη; Δεν  καταλαβαίνετε ότι από στιγμή σε στιγμή, από ώρα σε ώρα, μπορεί η Τουρκία να κάνει ντου στο Αιγαίο και να προκαλέσει ταραχές στη Θράκη;
Ρε υπηρέτες του ευρώ και της Μέρκελ, δεν καταλαβαίνετε ότι μια τέτοια ευκαιρία ζητάει η Γερμανία και οι δορυφόροι τους για να καταδικάσουν την Ελλάδα για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να μπει το Δ΄Ράϊχ ως διαιτητής στη Θράκη;
Μόνο ο αντιρατσιστικός νόμος απασχολεί την Ελλάδα; Αυτό που ζητάει το ΚΙΣ σε αυτό γονυπετείτε;
«Η Θράκη χάνεται» φωνάζει ο στρατηγός Ζιαζιάς και η είδηση δεν παίζεται πουθενά, Στα χείλη αυτών των πολιτικών δεν βγαίνει λέξη για τη Θράκη. Το μόνο που ξέρουν είναι να στέλνουν καραβάνια λαθρομετανάστες στη Θράκη και να φτιάχνουν «στρατόπεδα φιλοξενίας» ώστε να δημιουργηθούν πιο εύκολα ταραχές!!!
Και ο Τσίπρας; Λέξη για τη Θράκη, ούτε λέξη για τις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο που μπορούν να οδηγήσουν σε ανάφλεξη. Το μόνο που είπε είναι ότι και αυτός θα φέρει το δικό του… αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!!!  
Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας ταγοί και ο λαός μας που τρώει κουτόχορτο, θεωρεί ωςς καταλληλότερο Πρωθυπουργό τον Σαμαρά!!!
Άει σιχτίρ! Τι είναι αυτοί ρε!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου