Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΩΣ Η ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


















ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ...ΣΑΜΑΡΑ, ΞΕΡΕΙ!

Η κυρία της φωτογραφίας αριστερά, είναι η ίδια με την δεξιά! Ναι, ακριβώς και μάλιστα πρόκειται για την ανακηρυχθείσα ως πιο σέξυ γυναίκα στον κόσμο για το 2012! Πρόκειται για την Ουκρανή στην καταγωγή και μεγαλωμένη στις ΗΠΑ Μίλα Κούνις! Μετακόμισε στο Λός Άντζελες σε ημιλία 7 ετών.  Όπως μας ενημερώνει η wikipedia  μετά την εγγραφή της σε μαθήματα υποκριτικής ως εξωσχολική δραστηριότητα, ανακαλύφτηκε σύντομα από έναν ατζέντη. Εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, προτού αποκτήσει τον πρώτο σημαντικό ρόλο της καριέρας της πριν τα 15α γενέθλιά της, υποδυόμενη την Τζάκι Μπέρκχαρτ στην τηλεοπτική σειρά Tht '70s Show. Ένα χρόνο αργότερα, επιλέχτηκε ως η φωνή της  Μεγκ Γκρίφιν στη σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy.
Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως οι: Οταν Με Παράτησε η Σάρα (Forgetting Sarah Marshall), Max Payne, Ο Εκλεκτός (The Book of Eli), Οχι Μόνο Φίλοι (Friends with Benefits) και Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος (Oz: The Great and Powerful).
Το 2010, κέρδισε το Βραβείο Premio Marcello Mastroianni Καλύτερης Νεαρής Ηθοποιού στο 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας για την ερμηνεία της ως Λίλι στην ταινία Μαύρος Κύκνος. Ακόμη, ήταν προτεινόμενη για τη Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου Ρόλου και για το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Καλύτερης Β' Γυναικείας Ερμηνείας.
Δείτε την πιο σέξυ γυναίκα και άβαφη!
Είδατε τι κάνει το make up (κοινώς η..μπογιά) και η προώθηση του star system (κοινώς η πλύση εγκεφάλου-προπαγάνδα);
Κάπως έτσι δεν βγάζουν τον Σαμαρά για καταλληλότερο Πρωθυπουργό; Ακόμη και τώρα που έχει ισοπεδώσει τα πάντα σε αυτή τη χώρα!
 Είπατε τίποτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου