Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! "ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ"!!!


tsipras
Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Τσίπρας; Για επαναδιαπραγμάτευση μιλάει (ό,τι έλεγε και ο Σαμαράς) προσθέτοντας ότι είναι έτοιμος (με plan B δηλαδή) ν' αντιμετωπίσει τους ενδεχόμενους εκβιασμούς, λέγοντας "όχι" στο πάση θυσία στο ευρώ"!
Αλέξη, επί 3 χρόνια κάτω από τα μνημόνια δεν έχεις καταλάβει ότι οι δανειστές και η Μέρκελ υϊοθετούν τον απόλυτο εκβιασμό; Αφού είσαι υπέρ της άποψης ότι επί 3 χρόνια δεν είμαστε υπό κατοχή (συνέντευξη σε Παπαχελά) τι ρωτάμε; Είσαι υπέρ της άποψης ότι η "Ευρώπη έχει ανάγκη την απαράμιλλη λογική της Γερμανίας"! 

Αντί ο Τσίπρας να πει εδώ και τώρα "άει στο διάολο δανειστές εκβιαστές, τοκογλύφοι-κατακτητές", λέει ότι θα πάει για επαναδιαπραγμάτευση με τους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδος. Αντί να πει "θα γυρίσουμε στη δραχμή γιατί επί 3 χρόνια στο ευρώ, σκλαβωνόμαστε καθημερινά", συνεχίζει να επιμένει στο ευρώ!
Ποιους δουλεύεις κ. Τσίπρα; Τι αλαλούμ πολιτική είναι αυτή; Τα ίδια έλεγε και ο Σαμαράς για επαναδιαπραγμάτευση και στο τέλος είπε "θα κάτσουμε στα τέσσερα"! Μας έπεισες τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου