Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ...ΚΟΥΝΙΑ!


 BENI-XRIS

Πολιτικοί απατεώνες και ψεύτες. Καιροσκόποι που δεν διστάζουν να εξαπατήσουν το λαό και να κάνουν κουρελόχαρτο το σύνταγμα μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν την επιβίωση στο πολιτικό τους σαρκίο.
Η εφημερίδα «Το Χωνί» αποκαλύπτει σήμερα πώς οι Σαμαράς-Βενιζέλος-Χρυσοχοϊδης ενώ πριν από μερικά χρόνια καταδίκαζαν τις πολιτικές επιστρατεύσεις, μιλώντας μάλιστα για νόμο χουντικό-αντισυνταγματικό σήμερα εφαρμόζουν το νόμο της χούντας για να πνίξουν κάθε λαϊκή αντίδραση και απεργιακή κινητοποίηση.
Η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή «Ανατροπή» ζήτησε από τον Μ. Χρυσοχοϊδη να σχολιάσει την υπογραφή του στην τροπολογία που είχε καταθέσει το ΠΑΣΟΚ το 2006, προκειμένου ν΄ απαγορευτεί η πολιτική επιστράτευση των απεργών! Ο Χρυσοχοϊδης δεν μπόρεσε να απαντήσει τίποτε. Τι να απαντήσει; Ότι είναι πολιτική σαπίλα; Ότι αυτός και οι ομογάλακτοί του είναι πολιτικά πτώματα και η δυσωδία τους έχει βρωμίσει τη ζωή του τόπου; Συνέχισε σαν να μην συνέβαινε τίποτε. Γιατί άλλωστε να συμβαίνει; Αυτοί, εκτός των άλλων είναι και αναίσθητοι.
Ο δε Βενιζέλος; Τόσο το 1986 όσο και το 2007 υποστήριζε ότι η πολιτική επιστράτευση απεργών είναι κατάφορα αντισυνταγματική!
samaras12
Ο Σαμαράς, σε ομιλία του στη βουλή στις 11/2/2011, έλεγε για τις πολιτικές επιστρατεύεις: «Με το να αντιμετωπίζετε τις κοινωνικές αντιδράσεις με εφαρμογή χουντικών μεθόδων, πυροδοτείτε την κοινωνική έκρηξη»!
Σήμερα, ο Σαμαράς έχει ήδη προβεί σε τρεις πολιτικές επιστρατεύσεις. Χρησιμοποιεί δηλ. χουντικές μεθόδους!
Είναι ή δεν είναι φασιστόμουτρα;
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου