Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος  

Τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα έχει λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας στην πόλη του Χολαργού και σε όλη την Ελλάδα. Τα πρόσφατα κρούσματα αποδεικνύουν περίτρανα την διάλυση του ήδη διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού και την θρασύτητα με την οποία δρουν οι κακοποιοί μέρα-μεσημέρι. Εμπρησμοί περιουσιών, βανδαλισμοί ιερών μνημείων του Γένους, ξυλοδαρμοί ανυπεράσπιστων συμπολιτών μας, ληστείες και απίστευτες διαρρήξεις, κακοποιήσεις γυναικών, τρομοκρατία και καθεστώς φόβου ...σκιάζουν τον γαλάζιο Αττικό ουρανό.
Εκείνο το οποίο αποτελεί πρόκληση για όλους τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες, είναι η προκλητική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και όλων των πολιτκών παρατάξεων, αλλά και των θολοκουλτουριάρηδων της αριστεράς για τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στην πόλη μας.
Κομματόσκυλα του κ@@ου δεξιοί κι αριστεροί με υψηλά προνόμια και μισθούς, αδιαφορούν προκλητικά για την φτώχεια, την εξαθλίωση, το έγκλημα που διαλύει τα θεμέλια της Πατρίδας μας.
Αριστεροί τουρκοκοτσαμπάσηδες και ανθέλληνες, μαζί με την "ξένη ακρίδα" και τους ισλαμοφασίστες του Σόρος, παραδίνουν τη χώρα στους Εφιάλτες. 
Η σημερινή κατοχική κυβέρνηση συνεχίζει την γενοκτονία του Ελληνισμού κατόπιν έξωθεν εντολών. 

ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΝΕΚΡΩΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!
Σε ένα χρόνο από σήμερα, στις επόμενες εκκλογές, η επερχόμενη πλημμυρίδα οργής και αγανάκτησης εκτομμυρίων Ελλήνων θα γιγαντώσει ένα πρωτοφανές εθνικιστικό κίνημα με ποσοστό άνω του 30%, τσακίζοντας προδότες, εθνομηδενιστές και τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ!
Οι δε κουκουλοφόροι-καραγκιόζηδες του διαδικτύου, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους, χλευάζουν και περιφρονούν νεκρούς και παραδόσεις χιλιάδων ετών. 
Είναι αρουραίοι των υπονόμων και τρωκτικά που κρύβονται στις τρώγλες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου