Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΦΥΛΟΡΡΟΕΙ Η ΝΔ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!
ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΡΟΥΤΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
Η Χρυσή Αυγή διεμβολίζει τη ΝΔ σε Χολαργό-Παπάγου. Μάλιστα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ξηλώσει το ΙΚΑ του Χολαργού, αφήνοντας ορφανή από ΙΚΑ μια περιοχή 85.000 περίπου κατοίκων, η αγανάκτηση των κατοίκων είναι τόσο έντονη, που πλέον σημειώνονται μαζικές αποχωρήσεις από τη ΝΔ. Η έξοδος αυτή οδηγεί κατευθείαν στη Χρυσή Αυγή! 
Ο Σαμαράς, ουσιαστικά υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη στις περιοχές Χολαργού-Παπάγου με το λουκέτο που έβαλε στο ΙΚΑ. Ένα ΙΚΑ ολοκαίνουργο, το οποίο εγκαινιάστηκε επί ΝΔ και από τον πρώην Δήμαρχο Δ. Νικολάου, του οποίου η δημιουργία ήταν προσωπική επιτυχία. 
Η γκρίνια και η αγανάκτηση μάλιστα αφορά και στον πρώην Δήμαρχο Νικολάου και στον νυν Δήμαρχο Ξύδη, οι οποίοι υποστήριξαν δημοσίως την εκλογή του Σαμαρά σε Πρωθυπουργό. Καλούσαν στελέχη από τα προσωπικά τους τηλέφωνα, οργάνωσαν συγκεντρώσεις κομματικές υπέρ της εκλογής Σαμαρά, τα κατάφεραν και τώρα το "ευχαριστώ" του Σαμαρά ήταν να βάλει λουκέτο στο ΙΚΑ Χολαργού, που εξυπηρετούσε χιλιάδες ασφαλισμένους!!!
Γι' αυτό τον λόγο εκατοντάδες πολίτες που αισθάνονται...μακάκες, εγκαταλείπουν άρον άρον τη ΝΔ και προσχωρούν μαζικά στη Χρυσή Αυγή. 
Η φυγή αυτή δεν αφορά μόνον ανώνυμους ψηφοφόρους αλλά και κομματικά στελέχη τα οποία αναμένεται σιγά-σιγά μετά το Πάσχα να κουνήσουν το μαντηλάκι της αποχώρησης από τη ΝΔ. 
Μεγάλη κερδισμένη κααι σε αυτή την περίπτωση η Χρυσή Αυγή. Το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, ετοιμαζόταν να ανοίξει κομματικά γραφεία στον Χολαργό-Παπάγου, κάτι που αναμένεται να επισπευσθεί, μετά από την φυλορροή που παρουσιάζει η ΝΔ στην περιοχή. 
Η σκέψη δε της Χρυσής Αυγής να κατεβάσει υποψήφιο Δήμαρχο (είχε ακουστεί το όνομα του Ηλία Παναγιώταρου) ξαναζεσταίνεται.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου