Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΟΡΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 "Ο ΔΗΜΟΣ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ;
ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ; ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;"
 Αρκετοί επιχειρηματίες των οποίων τα καταστήματα γειτνιάζουν με αυτό του αγρίως κλαπέντα Σκολαρίκου, είναι οργισμένοι με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.  Ένας Δήμος που προ ημερών με κλιμάκια της Δημοτικής  Αστυνομίας πέρασε απ'όλες τις επιχειρήσεις που είχαν επιγραφές και τους επέδωσε απειλητικά ειδοποιητήρια να ξηλώσουν τις επιγραφές τους, διαφορετικά θα τους επέβαλε πρόστιμα!!!
Μάλιστα, οι συμπαθητικές αστυνομικίνες του Δήμου, έχοντας προφανώς δασκαλευτεί καλά, προειδοποιούσαν με απειλητικό τρόπο "ξηλώστε γρήγορα την επιγραφή σας γιατί τα πρόστιμα θα είναι πολύ βαριά"!
Πιθανολογούμε ότι και ο κ. Σκολαρίκος ήταν δέκτης μιας τέτοιας απειλητικής προειδοποίησης. 

Τι κάνει όμως ο Δήμος για να προστατέψει τις επιχειρήσεις από επιθέσεις κακοποιών σαν αυτή που δέχτηκε το κατάστημα του κ. Σολαρίκου σήμερα ξημερώματα; Ποια ασφάλεια-προστασία παρέχει η Δημοτική Αρχή και η Αστυνομία στις επιχειρήσεις; Τι μέτρα έχουν προτείνει τα κόμματα και οι τοπικές παρατάξεις;
Μάλλον τίποτε. Αυτή την οργή εντοπίσαμε από αρκετούς επιχειρηματίες που γειτνιάζουνμε τον κ. Σκολαρίκο. 
"Τελικά ο Δήμος είναι μόνο για να εισπράττει πρόστιμα και να στέλνει απειλητικά ραβασάκια;", αναρωτιούνται αρκετοί επαγγελματίες και νομίζουμε πως δεν έχουν καθόλου άδικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου