Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΞΥΔΗ



Αγαπητοί μου συμπολίτες,
            Με την έλευση του Αγίου Πάσχα, η Δημοτική Αρχή, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι στο Δήμο και εγώ προσωπικά, ευχόμεθα σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας Παπαγιώτες και Χολαργιώτες Καλή Ανάσταση, με υγεία, αγάπη και προκοπή.
            Εύχομαι η Ανάσταση του Θεανθρώπου να επιφέρει παραμυθία και γαλήνη σε όλους τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Και αυτή η ευχή πιστεύω ότι γρήγορα θα γίνει γεγονός και θα οδηγηθούμε σε καλύτερες μέρες, όπως η θρησκευτική κορύφωση του Θείου δράματος, με τη Σταύρωση και την ανάσταση, οδήγησε την ανθρωπότητα στη λύτρωση.
            Σήμερα ο Ελληνικός λαός ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά. Σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία, ας οπλιστούμε όλοι μας με τις αναγκαίες ψυχικές δυνάμεις και ας υπερβάλουμε όλοι τους εαυτούς μας, για να βοηθήσουμε στην ανάκαμψη της Πατρίδας μας. Ας σκεφθούμε ότι με τη Σταύρωση έρχεται πάντα η ανάσταση και ας είμαστε αισιόδοξοι ότι τα μηνύματα ανάκαμψης, που άρχισαν δειλά – δειλά να φαίνονται, θα αποδώσουν γρήγορα καρπούς και θα ανατρέψουν την όλη κατάσταση, η οποία σύντομα θα αποτελεί ένα θλιβερό παρελθόν για τη Χώρα μας και την κοινωνία μας. Και όταν γίνει αυτή η ανατροπή, ας ορκιστούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε ποτέ, αυτή η θλιβερή κατάσταση να επαναληφθεί.
            Ο Δήμος μας, από την πλευρά του, θα εξακολουθήσει να είναι πρωτοπόρος στην κοινωνική πολιτική και θα συνεχίσει να επιτελεί, με διακριτικότητα και με όλες τις δυνάμεις του, το αλτρουιστικό και κοινωνικό έργο του, προσφέροντας κρίσιμες και ουσιαστικές υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής προστασίας σε όλους του οικονομικά αδυνάτους συμπολίτες μας, συμπαριστάμενος σε όλους του εργαζόμενους στο Δήμο μας και στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.
            Φίλες και Φίλοι,
            Το Σάββατο το βράδυ, «κατά το μεσάνυχτα που θα λαλήσει ο πετεινός και θα σημάνουν οι καμπάνες», ας ανοίξουμε όλοι την καρδιά και το μυαλό μας και ας δεχθούμε με την ωριμότητα που μας διακρίνει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, το «ανέσπερο φως» της Αναστάσεως, με αισθήματα αγάπης, αλτρουισμού και αλληλοσεβασμού. Και ας διατηρήσουμε την εθνική μας υπερηφάνεια και την πίστη μας ότι η Πατρίδα μας σύντομα θα οδηγηθεί και πάλι σε ύψη ουρανοφόρα.
            Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση, υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
                                                                        Βασίλειος Ξύδης
                                                                        Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
                                                                        Υποναύαρχος Π.Ν. εα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου