Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΨΙΑΣ ΤΗΣ π.ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ –ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ- Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ!
ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ, Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ κ. ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΕΙ 100.000 ΕΥΡΩ!

Ιδού το ντοκουμέντο του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή»

Η ανιψιά της κ. Ευγενίας Τσαρμποπούλου, Μαρία Ζαχαράκη, έκανε σύμβαση με το ΚΕΚ του Δήμου Χολαργού την 1η Νοεμβρίου 2007, σύμβαση από την οποία απεκόμισε συνολικά 6.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Στις 13.12.2007, λίγες ημέρες μετά δηλ. από την σύμβαση της ανιψιάς, έρχεται η θεία της Ζαχαράκη, δικαστής κ. Ευγενία Τσαρμποπούλου να εκδικάσει την αγωγή του Ανδρέα Γκοτσόπουλου (τότε Αντιδημάρχου και αναπληρωματικού μέλους του ΚΕΚ) σε βάρος του Πέτρου Καραμανέα! Ήρθε δηλ. ο ένας εκ των συμβαλλομένων (Αντιδήμαρχος και μέλος του ΚΕΚ) με την Μαρία Ζαχαράκη (την ανιψιά της δικαστού), ως αντίδικος του εκδότη Π. Καραμανέα! 
Τι άλλο δηλ. θα έπρεπε να γίνει για να δηλώσει μόνη της η κ. δικαστής κώλυμα και να μην δικάσει την υπόθεση;

Αυτό ακριβώς ζητήσαμε εμείς.

Όχι, όμως. Η δικαστής θεώρησε ότι με όσα γράψαμε την συκοφαντήσαμε! Η ανιψιά της πληρωνόταν για τις υπηρεσίες της από τον Δήμο, ο Δήμος (Γκοτσόπουλος) εστράφη δικαστικά κατά του Καραμανέα και η Χολαργιώτισσα δικαστής (θεία της Ζαχαράκη που είχε έμμισθη σχέση με τον Δήμο), δίκασε κανονικά την υπόθεση!!!

Και βεβαίως η αξιότιμη δικαστής θέλει να δικάσει και τον Βραχιολίδη για όσα έγραψε!!!

Και να της δώσει 100.000 ευρώ ως ηθική αποζημίωση!!!

Σε αυτό τον τόπο, προφανώς θα πρέπει να έχεις το στόμα σου ραμμένο και να μην μιλάς ακόμη και όταν βλέπεις τέτοιες περιπτώσεις που βγάζουν μάτι!

Δυστυχώς, η κ. δικαστής δεν τόλμησε να φέρει την υπόθεση στο ποινικό δικαστήριο, διότι τότε δεν θα έφτανε καν στο ακροατήριο. Ζητάει απευθείας 100.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να εξεταστεί πάνω από ένας μάρτυρας.

Διότι εμείς στο ποινικό δικαστήριο θα ζητούσαμε να καταθέσουν και ο κ. Νικολάου και ο κ. Γκοτσόπουλος και βεβαίως ο κ. Αναγνωστόπουλος που υπέγραψε για λογαριασμό του Δήμου, τη σύμβαση με την Μαρία Ζαχαράκη.

Να μας πει δηλ. ο κ. Αναγνωστόπουλος (αν δεν κάνουμε λάθος σπούδασε και νομικά) εάν είναι παράλογα τα όσα λέμε: Η κ. δικαστής που είχε συγγενική σχέση με την κ. Ζαχαράκη, με την οποία εσείς (ως Δήμος) το ίδιο διάστημα είχατε συνάψει έμμισθη σύμβαση, έπρεπε να δικάσει κανονικά την υπόθεση Καραμανέα ή θα έπρεπε να δηλώσει κώλυμα; 

Κι επίσης κ. Αναγνωστόπουλε, μπορείτε να μας πείτε ποια ήταν τα αποτελέσματα της κοπιώδους εργασίας που σας παρέδωσε η κ. Ζαχαράκη; 


Ιδού μέρος της περίφημης σύμβασης Ζαχαράκη (ανιψιάς της δικαστού-φωτό) με τον Δήμο Χολαργού (ΚΕΚ):

Στον Χολαργό Αττικής, σήμερα την 1η Νοεμβρίου 2007, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη, οι κάτωθι συμβαλλόμενοι:



1) η Δημοτική Επιχείρηση με την επωνυμία «Δημοτικό ΚΕΚ Χολαργού.» και τον


διακριτικό τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.» που  στη  συνέχεια  θα  αποκαλείται  «Εταιρεία» και εδρεύει στον Χολαργό Αττικής, οδός Περικλέους 55, ΤΚ 155 61, Α,Φ.Μ 090157560, Δ.Ο,Υ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό της κ, Αναγνωστόπουλο Άγγελο και

2. η κ. Ζαχαράκη Mαpiα του Αντωνίου, (Επικοινωνιολόγος — Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων) που στη συνέχεια θα αποκαλείται «Συνεργάτιδα», Α-.Φ.Μ,…, Δ.Ο.Υ: Χολαργού, συνεφώνησαν και έκαναν αμοιβαία αποδεκτά τα κάτωθι:


Άρθρο 1      Αντικείμενο της Σύμβασης
1.1.   Η Εταιρεία αναθέτει και η Συνεργάτιδα αναλαμβάνει ως Συνεργάτης-Ειδικός Σύμβουλος, έναντι της συμφωνημένης στην παρούσα στην παρούσα αμοιβής, Την προώθηση των ενεργειών το» Δήμου για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και την πιστοποίηση του Δήμου στο σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης και Ελέγχου (EMAS).

1.2.   Όπου κρίνεται σκόπιμο τα αποτελέσματα των  ανωτέρω εργασιών θα παραδοθούν με τη λήξη του έργου σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

1.3.   Το ειδικότερο θεματικό αντικείμενο των παρεχομένων υπηρεσιών θα καθορίζεται κάθε φορά από την Εταιρεία,

1.4. Η Συνεργάτιδα δηλώνει ρητά ότι έχει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία στα θέματα αυτά που  της ανατίθενται από την Εταιρεία, έχοντας έτσι την ικανότητα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Εταιρείας.
........
 Άρθρο 19.     Δωσιδικία

Για οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ των συμβαλλομένων μερών σχετικά με την ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης ή εξ αφορμής αυτής θα επιλύεται κατά τους νόμους του Ελληνικού Δικαίου από τα αρμοδία δικαστήρια που εδρεύουν στην Αθήνα, «τα οποία τα συμβαλλόμενα μέρη υπάγουν αποκλειστικά τις διαφορές του.



Η παρούσα σύμβαση συντάθηκε αε τρία όμοια πρωτότυπα και υπογράφηκε νόμιμα από τα μέρη. Καθένα από τα συμβαλλόμενα μέρη έλαβε από ένα πρωτότυπο, το οποίο θα καταθέσει στην αρμόδια αυτού Δ.Ο.Υ. και ένα πρωτότυπο κατατέθηκε στην αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας,







 ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

Υ.Γ. Βεβαίως δεν έχουμε τίποτε με την κ. Ζαχαράκη. Στο κορίτσι δουλειά έδωσε ο Δήμος, να μην την πάρει; Εμείς δεν λέμε αυτό. Εμείς λέμε, η θεία της κ. Τσαρμποπούλου δεν όφειλε να δηλώσει κώλυμα σε μία τέτοια εξώφθαλμη περίπτωση; Είναι ή δεν είναι ηθικό ζήτημα; 
Ή η αξιότιμη κυρία δικαστής, βλέπει ηθικό ζήτημα για την ίδια, μόνο κατά το μέρος. Σ' αυτό που θεωρεί ότι θίγεται μετά από 4 σχεδόν χρόνια από τότε που θέσαμε το πρόβλημα και μας ζητά 100.000 ευρώ;;; Ρωτάμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου